Anne Hathaway: Knust over trusseløse billeder ved filmpremiere

Skuespiller Anne Hathaway er meget lidt begejstret for, at fotograferne fik billeder af hendes trusseløse mundering ved filmpremieren på Les Miserables.

Det var bestemt ikke med 30-årige Anne Hathaways gode vilje, at hun kom til at afsløre, at hun var gået trusseløs til premiere på sin film Les Miserables i New York mandag aften. Den ellers så ærbare stjerne formåede ikke at holde sin kropsnære, sorte kjole på plads, da hun steg ud af sin chaufførs bil ved Ziegfeld Theater og kom derfor til at afsløre, at hun ikke havde trusser på.

Til trods for det, så formåede Anne Hathaway at forholde sig roligt og fremstod fuldstændigt uanfægtet af hændelsen, da hun stødte til sine filmkolleger Hugh Jackman, Russell Crowe og Amanda Seyfried på den røde løber før filmvisningen.

Anne Hathaway vakte i den grad genklang, da hun blev valgt til at skulle spille Catwoman i The Dark Knight Rises. Læs mere om skuespilleren på elle.dk

Men senere blev hun overhørt under et interview med Vanity Fair-journalisten Ingrid Sischy, hvor hun fortalte, at hun følte sig ydmyget af hændelsen og skød skylden på den stramme kjole, ifølge New York Daily News.

- Jeg stod ud af bilen, og min kjole var så stram, at jeg ikke indså det, før jeg så alle fotografernes blitzlys. Det var katastrofalt. De så alt. Jeg kunne lige så godt have løftet mit skørt for dem, sagde Anna Hathaway.

Griner af episoden
Til trods for skuespillerens nedtrykthed, så forlyder det ifølge redaktørerne på New York Posts berømte sladderklumme Page Six, at hun dog formåede også at grine af episoden, da hun opdagede, at de afslørende billeder gik sin sejrsgang på internettet.

- Og jeg tænkte bare: ’OK, hvor er komedien?’ Den har ramt. Den er landet. En bombe er sprængt. Jeg tror, at det, jeg vil sætte mig for uanset min næste optræden vil være…at jeg træder ud af bilen i et tæppe. Du bliver nødt til at grine af det, lød det fra Anne Hathaway.

Les Miserables får dansk premiere den 21. marts 2013.

Anne Hathaway måtte i første omgang udskyde sit bryllup på grund af det korte hår, hun havde fået til rollen som Catwoman i The Dark Knight Rises. Læs mere på billedbladet.dk