Anna David: Her er kjolen, der skjulte min hemmelighed

Sangerinden ville skjule, at hun var gravid, så hun bar denne kjole til en optræden.

Når man skal stå på en scene og optræde foran en masse mennesker, er det ikke let at skjule en graviditet for omverdenen.

Det prøvede sangerinden Anna David ikke desto mindre at gøre, da hun skulle optræde med den officielle håndboldsang ved kvindernes håndbold EM i 2010.

Kjolen, der er sort og med skindkanter, er designet af Iben Fredsøe.

- Jeg var ikke så langt henne, og jeg syntes, det var lidt for tidligt, at pressen skulle skrive om det, så jeg tænkte, at en kjole med vidde ville være en god idé, siger Anna David om kjolen, der skjulte, hvad den skulle, til FEMINA.

Se Anne Davids og to andre kendte kvinders smukke julekjoler på Femina.dk.

Gør kjolen rå med slangeprint
Pressen havde dog fundet ud af, at sangerinden var gravid, så to dage efter koncerten i Herning valgte Anna David at sende en pressemeddelelse ud om graviditeten.

Sangerinden valgte at tage den samme kjole på igen et par måneder senere, da hun deltog i programmet ’Toppen af Poppen’ i Mexico.

- Jeg har ikke optrådt i kjolen siden Mexico, selvom jeg ellers er ret vild med den, for jeg kan rigtig godt lide stoffet og skindkanterne. Det er ret fedt at bruge den sammen med de her leggins i slangeprint, vesten og sætte håret vildt, for det gør den lidt mere rå. Så måske får den en revival denne jul, siger Anna David, der bl.a. skal turnere med Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake og DJ Darwich i november og december.

Julen skal hun fejre – for første gang – sammen med kærestens familie.

Har du brug for inspiration til dit outfit til julefrokosten? Få inspiration på Femina.dk.