Andrea Elisabeth Rudolph: Sådan tacklede jeg bruddet fra min datters far

Iværksætteren Andrea Elisabeth Rudolph havde svært ved at tackle, at hun ikke kunne få drømmen om far, mor og børn til at gå i opfyldelse, men hun er nu ude på den anden side af bruddet fra sin datters far.

Den tidligere tv-vært Andrea Elisabeth Rudolph troede hun havde fundet prinsen på den hvide hest i tv-direktøren Jacob Houlind, da hun i 2006 blev gravid med datteren Isolde.  Men kun et år efter fødslen af datteren, måtte de to tv-folk gå hvert til sit, og det var en stor mundfuld at tackle for Andrea Elisabeth Rudolph.  Det siger hun bla. i et interview med modemagasinet Costume.

- Det var en stor sorg for mig, at familielivet i traditionel forstand ikke lykkedes i første hug. Altså det her med at få et barn og så gå hver til sit. Også selvom det er det rigtige, og man ville blive mere ulykkelig over at blive. Det har krævet meget arbejde med mig selv og megen tilgivelse af mig selv, siger 36-årige Andrea Elisabeth Rudolph til modemagasinet.

Andrea Elisabeth Rudolph er fuldstændigt godt klar over, at hun har en firkantet krop, der skal hjælpes ekstra på vej. Læs hvad hun gør ved problemet på seoghoer.dk

Fokuserer på det positive
I dag er hun lykkeligt nyforelsket i håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen, som hun stolt viste frem under den nyligt overståede modeuge i København. I det hele taget har det været en vej frem for Andrea Elisabeth Rudolph at have det rette fokus.

- Og så har jeg lært at fokusere på det positive. Så snart ens børn er glade, er det meget lettere. Jeg kommer ikke selv fra en skilsmissefamilie og mente, at det var det eneste lyksaliggørende. Men jeg er blevet meget klogere. Man kan godt blive lykkelig – også som en skilsmissefamilie. Specielt hvis man får løsnet op for de oplevelser, ord og sætninger, der har sat sig fast, så man lærer at lyttet med nye ører, siger hun i interviewet med modemagasinet Costume

Andrea Elisabeth Rudolph har fået et helt nyt liv, efter hendes datter er startet i skole. Læs mere på billedbladet.dk

På den vis har Andrea Elisabeth Rudolph, der efterfølgende er blevet selvstændig med hudplejeserien Rudolph Care, undgået at ryge ind i konflikter med sin ekskæreste.  Netop fordi hun med egne ord har turdet at være ærlig om sine følelser og at have tillid til andre mennesker.  Med de to redskaber er det nu lykkedes hende og datteren at lægge bruddet i bagagerummet, ifølge Andrea Elisabeth Rudolph.