6 sex-ting du skal prøve

Sexlivet er langt og listen over skønne ting, du kan opleve, ligeså. Her får du seks frække oplevelser til inspiration for fremtidige eskapader – go’ fornøjelse!

1: Shibari – japansk bondage
Shibari, eller Kinbaku som det også hedder, er en ældgammel form for bondage, der stammer fra Japan.
Shibari handler om total overgivelse og kræver 100 % tillid til ham, der binder dig. Mange kvinder bliver lettede, rørte og tændte over at afgive magten totalt i rebene – omend kun for en stund – for det trænger de fleste af os faktisk til.

2: Mandepause
Mandepause er solotid er trænetid, hvor du kan udforske dig selv til senere fælles glæde. Når du er alene i en periode, mærker du desuden tydeligt, at DU og ikke andre er ansvarlig for din egen lyst – og din glæde i øvrigt. En god og vigtig pointe at tage med videre, når du igen er sammen med  mænd.

Den store blowjob guide – sådan bliver du en mesterslikker på q.dk

3: Sprøjteorgasme
Forskning viser, at op i mod 60 % af alle seksuelt aktive kvinder har oplevet en form for udsprøjtning i forbindelse med orgasme. Mange specialister indenfor kvinders seksualliv mener også, at størsteparten af kvinder kan få en sprøjteorgasme, og at det handler om teknik.

En sprøjteorgasme er ikke i sig selv et must, men for de erotisk udadvendte er det en fin feature at opleve i tilgift til andre nydelser.  Kvinder der har oplevet det, beskriver det som varmt og frækt, og det er med til at frigive spændinger og ophobet energi i underlivet.

4: Stå boudoirmodel
En hyldest til dig selv er på sin plads. En boudoirfotograf er specialiseret i at tage sensuelle, erotiske fotos af kvinder – og til at få os til at tage os bedst muligt ud uanset alder og form. Hvis du endnu ikke har prøvet at lade dig forevige af en fotograf med oprigtig kærlighed for kvindekønnet, vil du formentlig blive overrasket over, hvad det kan gøre for dig. Det kunne også være en maler eller croquistegner, du stillede op for.

Sådan ser kvinders underliv ud (billedgalleri)

5: Elsk med en kvinde
Sensualiteten med en kvinde sparker bunden ud af det meste af det, du kan opleve med en mand. At elske med en kvinde er som udgangspunkt en æstetisk, sød, sanselig oplevelse. Så velkendt samtidig med, at det er nyt og pirrende. Det er det tætteste, du kommer på at elske med dig selv!

6: Trekant med to mænd
Dobbelt så meget opmærksomhed, dobbelt så meget mand og en følelse af at være virkelig meget kvinde og gennembegæret. En trekant med dig i midten er noget helt specielt og fortjener plads på enhver mandeglad kvindes ønskeliste. Det er samtidig en af de gaver, det ikke gør noget at modtage mere end én gang. Gå efter partnere, du er tryg ved – og nyd.

Sara Skaarup (1974) er sexolog, cand. kom og forfatter. Arbejder desuden som oplægsholder og rådgiver omkring nye samlivsformer