10 overraskende fakta om sex og kærlighed

Hvis du tror, at du ved alt om kærlighed og sex, så kan du godt tro om igen, for her kommer en række fakta, du sikkert ikke havde tænkt over.

Hvad enten du er single, på datingmarkedet eller i et fast forhold, så er det normalt at være nysgerrig på andres kærlighedsliv. Er det normalt at baggrundstjekke personen inden en date? Og er det virkeligt sandt, at ægteskabet dræber sexlivet? Datingsitet Match.com har netop offentliggjort deres nyeste undersøgelse kaldet Singles In America, hvor over 5000 singler og 1000 gifte mennesker i USA er blevet spurgt om alt lige fra orgasmer til årsagerne til, at et forhold går i stykker. Læs med her, og bliv klogere på dit eget kærlighedsliv.

Mænd ønsker sig sex, og kvinder vil have kærlighed. Læs hvorfor kønnene er så forskellige på femina.dk

Kvinder baggrundstjekker dates
Hvis du allerede kender uddannelsesgraden og CV’et hos din date, før du går ud og spiser med ham, så er du ikke alene. 48 procent af alle singlekvinder i undersøgelsen baggrundstjekker deres potentielle date på Facebook, før de går ud med ham.

Ægteskab dræber ikke sexlivet
Hvis du er bekymret for, at dit sexliv ryger på retræte, efter du er blevet gift, så er det helt uden grund. 41 procent af de gifte deltagere i undersøgelsen har haft sex mindst en gang om ugen indenfor det sidste år, og gifte kvinder tænker oftere på sex end singlekvinder.

Dårlig økonomi ødelægger dine score-evner
Overtræk på bankkontoen kan sagtens være med til at ødelægge din karriere på datingscenen. 65 procent af singlerne i undersøgelsen angiver, at de ikke vil gå ud med nogen, som har 30.000 kroner i gæld. Det er forhåbentligt heller ikke et faktum, nogen har lyst til at afsløre på første stævnemøde.

Singler er bedre til at kommunikere
God kommunikation er ensbetydende med god sex, og dette faktum står i singlernes favør. Gifte mænd og kvinder er nemlig generelt mindre tilbøjelige til at bringe private bekymringer på bane end singler.

De fleste mennesker vil gerne giftes
Selv om de singleårene efterhånden bliver længere og længere, så tror de fleste på, at de ender med at blive gift i fremtiden. Rent faktisk er ni ud af ti singler optimistiske omkring ægteskab, og dermed er myten om bitre singler godt ryddet af vejen.

Bollevenner er oppe i tiden
At have et uforpligtende forhold er ikke så forargeligt, som det har været. 47 procent af singlerne har været en del af et forhold til en bolleven. Desuden venter kun 37 procent af singlekvinderne til de er i et fast forhold, før de går i seng med en ny partner.

Uforpligtende forhold kan blive en kæreste
Bare fordi I starter med at have uforpligtende sex, behøver det ikke være ensbetydende med, at jeres bånd kan blive endnu dybere. 44 procent af singlerne har haft et uforpligtende forhold, der er blevet til et længerevarende forhold.

Orgasmer er ikke alt
Selv om singlekvinder får færre orgasmer end singlemænd, så ser det ud til, at de nyder akten mere. 49 procent singlekvinder mener, at de er tilfredse med deres sexliv sammenlignet med kun 44 procent af singlemændene.

Han vil gerne møde forældrene
At introducere en ny mand for dine forældre er ikke nødvendigvis et faremoment. 48 procent af mændene vil gerne møde kvindens forældre, før han indleder et fast forhold til hende.

Har du svært ved at kende forskel på kærlighed og begær? Så læs med i guiden på femina.dk

Dine frække SMS’er er ikke ufarlige
Hvis du tror, at det er harmløst at sende en fræk MMS til en mand så tro om igen. Hele 23 procent af singlerne har nemlig oplevet, at deres billedbesked er blevet delt med andre, så det er måske en god ide at tænke sig om to gange, før der bliver trykket sendt.