10-årige Romeo Beckham er Burberrys nye model

Beckhams næstældste søn er gået forældrene i bedene og springer ud som model for modefirmaet Burberry.

Designeren Victoria og fodboldspilleren David Beckham har fire børn sammen, og netop som alles øjne var rettet mod det seneste skud på stammen, den eneste pige i kuldet, nemlig Harper Seven Beckham, som allerede har en kæmpe-garderobe spækket med designervarer, og har fået tilbudt op til flere børnemodel-kontrakter, snupper parrets næstældste søn turen inden om.

Alle drengene i Beckham-familien er habile surfere, og det brugte de på at tage lidt gas på fotograferne. Se mere på Elle.dk

Romeo Beckham, som er 10 år gammel, har altid været en usædvanlig køn dreng, og det har modegiganten Burberry nu også fået øjnene op for.

De har lavet en flot kampagne indeholdende en række billeder skudt af den legendariske fotograf Mario Testino og en charmerende og humoristisk video, som meget klædeligt viser lille Romeo Beckham som den legesyge dreng, han er.

I kampagnen, som vil kunne ses verden over i foråret 2013, ses også store modelnavne som Cara Delevingne, Edie Campbell, Charlotte Wiggins, Charlie France, Alex Dunstan og Max Rendell.

Hele familien Beckham (på nær lillesøster Harper Beckham) mødte op til premieren på musicalen om Spice Girls i London i midten af december iført Burberry-suits.

Se kampagne-billedet og videoen med Romeo Beckahm i hovedrollen på Elle.dk