Find den rette balance i kosten, uden at forsage alt det usunde. Test dig selv, og se hvilken mad, der passer til dig

Vi ved det egentlig godt. Vi behøver ikke kosteksperter, diætister, træningseksperter, psykologer eller sågar mig til at fortælle, at vi skal lette røven og lukke munden for at få en sund, slank og stærk krop.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Spis dig sund, slank og stærk
  • Eksperiment
  • Det gode valg
  • Krisztina Marias råd til sund spisning
  • Husk vand

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Det siger sig selv, at det ikke er sund fornuft at spise en halv plade Marabou hver aften eller drikke en halv liter cola til frokost dagligt. Det siger også sig selv, at du ikke skal fornægte dig selv at spise nogle af de ting, som måske er mindre gode for dig engang imellem. Det skal bare ikke være de dage, der er flest af.

Det handler ikke om enten eller til manges store misforståelse, men om sund fornuft og mådehold!

Nogle gange kan det godt gøre lidt ondt at droppe vores stimulanser som chokolade, cigaretter, is eller burgere. Vi hænger fast i det, fordi de er vores sutteklude. Giver vi slip på det, kommer vi til at skulle mærke noget i os selv, som vi måske ikke har lyst til.

Se her, hvordan du spiser dig sund, slank og stærk og se, hvad der er godt at spise og hvad du bør holde dig fra.

Krisztina Maria på BT

Krisztina Maria (født 1974) har uddannelser inden for personlig træning, ernæring og livsstil.

Hun afholder bootcamps og har flere kurser og seminarer i menneskelig udvikling bag sig. Hun har hjulpet adskillige kendte og ukendte med at ændre livsstil, har medvirket som træner og coach i flere afsnit af TV3-programmet ’Ekstremt fed’ - og så er hun forfatteren bag bogen 'BANG! Styrken kommer indefra'.

Du kan læse mere om Krisztina Maria på hendes hjemmeside, hvor hun også blogger om effektiv træning for alle.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her