Personlig træner Krisztina Maria giver dig gode råd til at komme gennem julen uden ekstra kilo og dårlig samvittighed. Læs hendes motiverende guide her.

Vi ved at december måned byder på masser af fede sager på den lidt ’ufede’ måde – men selvfølgelig skal der være plads til dette. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Sådan overlever du - og din krop - julen
  • Guide: Kom 'fit for fight' gennem julen
  • Guide: Sådan træner du på farten

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Personligt undgår jeg hverken sukker eller fede sager i juledagene. Der er trods alt kun jul en gang om året! At komme igennem hele julen med sin vægt intakt kan for nogen være et mirakel i sig selv, men lad være med at få stress over det. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre - HVIS du vel at mærke vil gøre en indsats for det, og beslutter dig for, at selvom det er jul, behøver det ikke betyde et 31 dages ædeflip.

Her får du en inspirerende guide til at komme helskindet gennem julen med formen i behold.

Krisztina Maria på BT

Krisztina Maria (født 1974) har uddannelser inden for personlig træning, ernæring og livsstil.

Hun afholder bootcamps og har flere kurser og seminarer i menneskelig udvikling bag sig. Hun har hjulpet adskillige kendte og ukendte med at ændre livsstil, har medvirket som træner og coach i flere afsnit af TV3-programmet ’Ekstremt fed’ - og så er hun forfatteren bag bogen 'BANG! Styrken kommer indefra'.

Du kan læse mere om Krisztina Maria på hendes hjemmeside, hvor hun også blogger om effektiv træning for alle.Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her