Kvinder - og mænd - i alle former har gavn af styrketræning. BT PLUS' Krisztina Maria guider dig her til at komme i gang, og du får et styrketræningsprogram, der er lige til at gå til.

Mange kvinder er bange for at styrketræne, fordi de tror, de får for store muskler af det. Det er dog en stor misforståelse.

I denne BT PLUS-pakke får du:

Dels kan flertallet af kvinder ikke opbygge store muskler, fordi vi ikke er genetisk disponeret for det, og dels fordi det er umuligt at omdanne fedt til muskler. Eller muskler til fedt.

Hvis du løfter meget tungt, vil det udgøre en betydelig stigning i fiber- og muskelstørrelse. Og det er målet for de fleste mænd. For at undgå denne stigning i muskelmasse er kvinder ofte blevet fortalt, at de skal løfte meget lette vægte. Men hvordan er det lige med det?

Krisztina Maria på BT

Krisztina Maria (født 1974) har uddannelser inden for personlig træning, ernæring og livsstil.

Hun afholder bootcamps og har flere kurser og seminarer i menneskelig udvikling bag sig. Hun har hjulpet adskillige kendte og ukendte med at ændre livsstil, har medvirket som træner og coach i flere afsnit af TV3-programmet ’Ekstremt fed’ - og så er hun forfatteren bag bogen 'BANG! Styrken kommer indefra'.

Du kan læse mere om Krisztina Maria på hendes hjemmeside, hvor hun også blogger om effektiv træning for alle.

Med kontante råd fra BT Plus' fast træningsvejleder, Krisztina Maria, kommer du godt i gang med styrketræningen. Du får også fem styrketræningsøvelser, som skal udføres med vægtbelastning. Effektivt og overskueligt.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her