Få gode råd til at måle din fremgang - og få succes med vægttabet. BT PLUS' personlige træner Krisztina Maria guider dig.

Når det kommer til vægttab, kan vægten være fin nok til at måle fremgang, især hvis du har en masse kilo, du skal af med. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Er du slave af vægten?
  • Sådan måler du din fremgang uden vægten
  • Det, vægten ikke siger
  • Tre mentale skridt til sund krop
  • Effektive øvelser til opstramning og vægttab
Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Men lægger du for meget af din energi i vægten og mindre i selve din kropssammensætning, får du kun halvdelen af historien. Samtidig er det ikke særligt produktivt, hvis du frygter, hver gang du skal veje dig, eller er besat af tallet på vægten.

Krisztina Maria på BT

Krisztina Maria (født 1974) har uddannelser inden for personlig træning, ernæring og livsstil.

Hun afholder bootcamps og har flere kurser og seminarer i menneskelig udvikling bag sig. Hun har hjulpet adskillige kendte og ukendte med at ændre livsstil, har medvirket som træner og coach i flere afsnit af TV3-programmet ’Ekstremt fed’ - og så er hun forfatteren bag bogen 'BANG! Styrken kommer indefra'.

Du kan læse mere om Krisztina Maria på hendes hjemmeside, hvor hun også blogger om effektiv træning for alle.

Når du øger din muskelmasse og taber fedt, bliver din krop mindre og strammere. Når du opbygger muskler, bliver det muligt at gå en tøjstørrelse ned, uden at der er sket den store forandring på vægten.

Her får du gode råd til, hvordan du skal forholde dig til din vægt - og det, den fortæller dig, når du stiller dig på den. Du bliver klogere på, hvordan du måler din fremgang - uden vægten. Og så får du 10 effektive øvelser til opstramning og vægttab.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her