Drop de romantiske forestillinger om at ’leve stærkt og dø ung’. Tag i stedet ansvar for dit liv og lev godt! PLUS' personlige træner Krisztina Maria hjælper dig.

'Jeg spiser god mad, drikker vin og ryger også lidt cigaretter. For jeg er livsnyder, og vi lever kun én gang’.

Hold nu op, hvor har jeg hørt den mange gange, også fra min egen mund. Been there, done that, got the God damn T-shirt! 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Er du en livsnyder eller en livssnyder?
  • Sådan prioriterer du en sund livsstil
  • Krisztina Maria
  • Guide: Stop op og svar ærligt og du vil forbedre dig selv

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Jeg møder mange mennesker, som har fortalt sig selv i mange år, og stadig gør det, at det er okay at leve, som de gør alene, fordi de er livsnydere. Vi taler absolut ikke kun om mennesker, der vejer for meget, men om alle typer og former for usund livsstil. Det er korrekt, at det er fuldstændigt individuelt, hvad livsnydelse er for den enkelte. Selvfølgelig lever vi alle sammen i perioder ’det vilde liv’, der er med til at forme os og give os livserfaring, som netop skal føre os i en klogere retning og åbne vores øjne for, hvad sund livsnydelse handler om. Men det er helt sikkert ikke livsnydelse at spise for meget, drikke alkohol ofte, ryge, gå i seng midt om natten i tide og utide og selvfølgelig at være inaktiv.

Se her, hvilken type du er og, hvad du kan gøre for at få den sunde livsstil.

Krisztina Maria på BT

Krisztina Maria (født 1974) har uddannelser inden for personlig træning, ernæring og livsstil.

Hun afholder bootcamps og har flere kurser og seminarer i menneskelig udvikling bag sig. Hun har hjulpet adskillige kendte og ukendte med at ændre livsstil, har medvirket som træner og coach i flere afsnit af TV3-programmet ’Ekstremt fed’ - og så er hun forfatteren bag bogen 'BANG! Styrken kommer indefra'.

Du kan læse mere om Krisztina Maria på hendes hjemmeside, hvor hun også blogger om effektiv træning for alle.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her