KØB PLUS!

Vredens By: Aarhus forvandlet

83 demonstranter anholdt og tre betjente sendt på skadestuen efter sammenstød i Aarhus.

Det kom til sammenstød mellem politi og demonstranter, da omkring 100 autonome forsøgte at trænge ind til en demonstration mod islam afholdt af Danish Defense League.

Politiet lagde en jernmur mellem de to grupper af demonstranter, men det lykkedes ved 16-tiden en gruppe autonome at trænge ind i Mølleparken og kaste flasker efter anti-islamisterne.

Aarhus der ellers er kendt som Smilets By blev forvandelt til Vredens By.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Sten og flasker flyver gennem luften og midt i det hele sidder almindelige århusianere på caféerne, sagde B.T.s reporter på stedet tidligere i dag.

BURDE POLITIET HAVE DEMONSTRATIONERNE I AARHUS? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Politiet oplyser at mindst 83 personer er blevet anholdt. Omkring 50 af dem blev anholdt i et hug ved Mølleparken. De anholdte blev placeret i et såkaldt futtog, hvorefter de blev kørt væk i en politibus.

- Jeg vil ikke udelukke, at der kan komme flere anholdelser i aften eller i nat, men lige nu er der ikke noget der tyder på det. Der er stadig små grupper der driver rundt i midtbyen og vi fortsætter med at være til stede med en pæn styrke, siger pressetalsmand for Østjyllands Politi, Mogens Brøndum.

Antislamisterne gennemførte deres program med taler og blev herefter transporteret væk i en turistbus. Da bussen kørte ud blev den overdænget med sten fra autonome demonstranter.

Tre betjente måtte efter en tur forbi skadestuen efter klammeri med demonstranter.

- En betjent har fået en flænge i baghovedet efter at være blevet ramt med en sten eller en flaske. En anden har fået et slag på hagen og en tredje er blevet ramt af fyrværkeri i øjet. I alle tre tilfælde er der tale om lettere skader, fortæller Mogens Brøndum.

Afstemning

B.T.s reporter på stedet kunne tidligere på dagen fortælle, at en betjent måtte slå sig fri med kniplen efter at være blevet overmandet af demonstranter, der forsøgte at befri en anholdt demonstrant.

Ifølge det anti-fascistiske site Projekt Antifa har en norsk demonstrant brækket armen under en anholdelse, men det rygte kan Mogens Brøndum ikke bekræfte.

- Jeg har ikke kendskab til at nogen demonstranter skulle være kommet til skade, men vi er ikke helt færdige med at gøre anholdelserne op. Så vidt jeg er orienteret er der ikke kørt nogen demonstranter på hospitalet, siger han.

Han betegner politiets indsats som 'meget tilfredsstillende'.

Burde politiet have forbudt demonstrationerne i Aarhus for at komme på forkant med balladen?

Deltag i debatten herunder

Din kommentar

Kommentarer

LILLI HAR RET

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 15:36

TIDENS PÅSTÅEDE EVNEDE POLITIKERE-LEFLER FOR ALT ANDET END FOR DET DANSKE FØDTE FOLK-DER BARE SKAL HOLDE KÆFT TRIT OG RET JF -SKATTEMINISTER LYKKETOFTS ENESTE VERBALE TAKKEORD TIL LYSBROS SKATTESAG- I 1980-90-2000 -ERNE VAR CITAT- ALLE SNYDER I SKAT.AMEN...

Sygt Samfund!

Skrevet af Lilli, Tirsdag den 3. april 2012, 00:57

Nu trænger vi til en demonstration imod politikernes, retssamfundets, politiledelsens, og det Offentliges FAVORISERING og LEFLEN for Islam og muslimerne!!!!

LILLI VI HAR INTET RETSSAMFUND I DANMARK

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 04:23

DET HELE STYRES AF KJØBENHAVNS UNIVERSITETS JURAPROFESSOR HURTIGKARLS EFTERKOMMERE.I MANGE ÅR HAR JRG HAFT SAGER IMOD SYSTEMET-DER BARE SIDDER OG SAGSGRINER-NÅR DE VED DE IKKE KAN SAGSKLARE SIG-OG OFTE OPFINDER DE BARE NYE SAGER IMOD EN FOR AT MAN SKAL HOLDE SAGSKÆFT..TRIT OG RET...PT HAR JEG 200 KILOS -A-4 SAGSAKTER I MIN VARETÆGT OVER 25 ÅRS TID.HVIS JEG LAGDE STAKKEN FRA SDR FASANVEJ-ROSKILDEVEJ KUNNE HELE STAKKEN NÅ TIL GLOSTRUP HAREMSRET...I 5 ÅR VAR JEG EN KÆR TORSDAGSAGSMTALER I DØRSMÆKKER-EVA-JUSTITSMINISTERIET...HOS OLE ESPERSEN OG ERIK NINN-HANSEN-GODNAT-LYSBRO..NOTABENE OGSÅ HOS NATHALIE LINDETRÆ-DE KAN IKKE FÅ SAMKVEMSRET HER HOS MIG-DØRSMÆKKER-FARVEL...FARVEL FRU LINDETRÆ..OSV OG OSV...HEREFFTER FIK JEG VIA ENH LOVEN ÆNDRET SÅ DER VAR LIGESTILLING MELLEM GIFTE- UGIFTE FÆDRE MHT TIL SAMKVEMSRET-FORÆLDREMYNDIGHED-DER BARE TOG 5 ÅRS RABALDERTID..LYSBRO.-..

De gode og de onde

Skrevet af Gerda Kjær, Mandag den 2. april 2012, 23:16

Iflg. medierne var det Defense Leagues, der var de onde. Og så måtte de jo have skylden for den ballade, der fandt sted i Århus.
Men det var jo moddemonstrationen, der lavede ballade. De syntes åbenbart ikke om, at forsamlings- og ytringsfriheden skulle gælde for en gruppe med anderledes synspunkter.
Jeg savner et journalistisk kritisk blik på, hvem der den alvorligste trussel mod demokratiet.

ÅRHUS-HISTORIEBY

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Mandag den 2. april 2012, 21:39

SOM JEG KENDER SIDEN 1959-DA JEG VAR MEJERIELEV I HJORTSHØJ OG HORNSLET-HÅTRTDT ARBEJDE FRA MORGEN TIL AFTEN FOR 110 KRONER PR MÅNED PLUS KOST OG KÆRNEMÆLK- SAMT FIK LOV TIL AT GÅ MED 2 DRITLER SMØR A 51 KILO UNDER HVER ARM NED TIL HJORTSHØJ FUTTOGSTATION-SÅ ÅRHUSIANERNE KUNNE FÅ NOGET AT ÆDE..SØRG FOR AT FÅ DE UNGE TIL AT JOBBE.. FRANK LYSBRO PEDERSEN

SMILETS TIDLIGERE BY

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Mandag den 2. april 2012, 21:15

ER ER BLEVET EN FORMØRKET BY SOM I MOAR KJØBENHAVN-PGA SAGELIGE POLTIKERES EVIGE SLESKEN- FOR AT VÆRE FORBARMENDE HVORHERRE FOR ALVERDENS LANDES ANALFABETER.DER KOSTER MILLIARDKASSEN ÅRLIGT-HUSK TIDLIGERE JULEMANDSTATSMINISTEREN LØKKE RASMUSSEN -DER PÅ REKORDTID FIK 30.000 UDLÆNDINGE FØRTIDSPENSIONERET-UBERETTIGET..JF DE VAR ØVRIG SORTARBEJDERE-OG IKKE FØRTIDSPENSIONIST TRÆNGENDE SOM 25 -4O ÅRIGE.VI ANDRE INDFØDTE DANSKERE- HAR JOBBET SIDEN VI VAR 1O ÅR GAMLE..

DE UNGE FORKÆLEDE BØLLER

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Mandag den 2. april 2012, 20:34

HVORFOR BRUGTE I IKKE JERES KNIBLER OG ELLER HUNDE-ER DET FORDI DIV GRÆDEKONE-MF-ERE -BLANDEMASKINER SIG-ELLER HVAD??DE IMPLICEREDE UDLÆNDINGE SKAL SMIDES UD AF MOAR DANMARK..

BETJENTE KOM TIL SKADE

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Mandag den 2. april 2012, 20:26

LATTERLIGT -BRUG DOG JERES STORE PEBERSPRAY ELLER LAD BRANDVÆSENET GIVE DEM ENGANG SPRØJTEVAND-SÅ GÅR DE HJEM TIL LILLEMOAR- FOR AT FÅ TØRRET DERES TØJ ..I THAILAND HAVDE HELE FLOKKEN FÅET TÆSK ELLER BLEVET SKUDT.

ISLAM er mere farlig, end man tror

Skrevet af a, Mandag den 2. april 2012, 07:17

Islam er mere farlig end man tror

Tak til EDL

Skrevet af Michael Unna, Søndag den 1. april 2012, 21:20

Jeg vil også lige benytte muligheden for at sige tak til EDL (hope someone will translate it). Vi ved godt der er shariadefacto områder i england, som diplomatisk fejhed har skabt. MR Toni Blair bor ikke i disse områder, så derfor har de alle holdt sig for Deres næse, når i har forsvaret den frihed i bl.a fik med magna charta, men som diplomatisk feje politikere, som har prostitueret Deres moral for billig olie, har ladet jer sejle alene med de problemer muhammedanismen har skabt I jeres land. I kan være stolte af jeres frihedskamp. æret være jer, og skam, få den facistiske venstrefløjs shariaunderstøttende modstand.

Venstrefløjens voldsmagt og facistshariastøtte.

Skrevet af Michael Unna, Søndag den 1. april 2012, 21:14

Når man har oplevet denne tåbelige hetz og idiotiet bag moddemonstranterne-Århus for mangfoldighed (enhver demonstration eller argument kan modsiges med mangfoldighed. Eks for flere jordbær- nej for vi er for mangfoldighed-intetsigende frase-). Her vil jeg især nævne århusborgmesteren idiotfrase og mørkemænd og andet. Mørkemændende må have været de sorte anarkister og venstrefløjsfacister, som voldsdemonstrerede imod den meldte demonstration, hvor man bl.a bar det israelske flag. Jo Fagforeningen havde såmænd også brugt medlemmernes penge på at hente venstrefløjsfacisterne fra København til århus, og fra Sct Pauli i Hamburg kom de såmænd også. Jo jo jO. Liv og glade dage, og arabergellerup drengene var også tæt på.....DhimmiRadio for danskere hetzede også indforstået imod demonstrationen.....Den eneste nyhedsformidling som ærligt og redeligt fremviste, hvad det var den anmeldte demonstration drejede sig om, var JP-århus. Det skal de have hjertelig tak for. Flot og ærlig nyhedsformidling, imodsætning til hetzhysteriet som århusborgmesteren og venstrefløjsfacisterne stod for. Voldsforherliget moddemonstration som sikkert regner med at blive belønnet med et hus (ala Ritt Bjerregaard). Ellers vil jeg anbefale man slår op på SIAD,s hjemmeside, og orientere sig der, og lader de andre hetzhysteriske medier om Deres shariatilbedende modstand imod SIAD.

Steen K.

Skrevet af Pedersen, Søndag den 1. april 2012, 19:49

Jeg kunne ikke være mere enig i det, du skriver!!!
Og giver alle I andre ret,- der er ALT for meget leflen for muslimerne og den "religion" Islam,- som jo er opfundet af SATAN!
Men det er jo også totalt formørkede instanser inden for retssystemet, politiledelsen, mange politikere og deres medløbere, samt indenfor det offentlige, - som har magten,- og så længe, det er det, fortsætter det på denne måde.
Dog er det ved at forandres nu,- der kommer snart STORE forandringer, og "Den Mørke Elite" , incl. hele EU, vil opløses totalt,- ret snart!! Hold godt øje med nyhederne i medierne her fremover.....

HELT KORREKT A.PEDERSEN..

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 02:56

INTET FUNGERER KORREKT HER I SMØRHULLET DANMARK.I 1984 FIK JEG INDFØRT SMØLERIBERGREBET VED DOMSTOLEN I STRASBOURG-OVER 5 ÅRS EGEN SAG-HERFOR FIK JEG ET STORT GLAS VAND HOS DAVÆRENDE JUSTITSMINISTER ERIK NINN-HANSEN.OG DET VANDGLAS HAVDE SÅ OMKRING FOR MOAR NÆRIG-DANMARK -EN VÆRDI PÅ OMKRING 10 MILLIARDER KRONER- OG FOR RESTEN AF HELE EU OVER 15O TIL 200 MILLIARDER SAMME-MHT MANGLENDE FÆNGSELSUDGIFTER..HVOR MOAR DANMARK GAV MIG ET STORT GLAS VAND SOM TAK HERFOR -VIA JUSTITSMINISTER ERIK NINN-HANSENS MELLEMKOMST..VANDGLAS-GODNAT..

VANDGLAS SVAR TIL LYSBRO..

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 03:15

DU SKLASL HUSKE AT DOMSTOLENS 2 JURISTER ANKOM I 1983 TIL KJØBENHAVN OG VILE TALE MED DIG PÅ HOTEL IMPERIAL-HVOR DU FIK 3 KOPPER KOLD KAFFE UDEN BRØD-OG VI DISKUTEREDE I 4 TIMER MHT OM JEG VILLE UNDERSKRIVE ACCEPT FOR AT FÅ INDFØRT SMØLERRIBEGREBET I HELE EU-JG SÅ GJORDE MEDENSD MIN MAVE KNURREDE EFTER FØDE-DE 2 JURISTER GIK SÅ IND I IMPERIAL-SPISESTUEN UDEN AT INVITERE MIG..DRR SÅ FANDT EN PØLSEVOGN UDENFOR IMPERIAL-HOTELLET...HVIS JEG VIDSTE DE VAR SÅ ARROGANTE VILLE JEG IKKE-UNDERSKRIVE OG SÅ VILLE EU SLET IKKE FÅ INDFØRT SMØLERIBEGREBET JF MOAR DANMARK NÆRINGSORG SAMME.LYSBRO...

SIDSTE VANDGLASSVAR TIL LYSBRO...

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 03:36

I 1990-SKULLE EN DIEKTØR OG EN EJENDOMSHANDLER -10 ÅR I FÆNGSEL -MEN DA DERES SAG TOG 10 ÅR BLEV DE STRAFFRI PGA SMØLERI.MANGLENDE TAK FOR DET LYSBRO..

Hvornår er religion blevet race?

Skrevet af Steen K., Søndag den 1. april 2012, 18:19

Det er sjovt at se så interesseret den danske venstrefløj er blevet i religion. De er altid parat at forsvare religiøs fanatisme -når altså bare det er udlændingenes.
Der blev demonstreret imod islamisme -altså mennesker som ønsker at indføre halshugning, stening af kvinder og mere af samme skuffe.
Dette føler venstrefløjen sig åbenbart kaldet til at lave en moddemonstration imod. Det må så betyde at disse såkaldte anti-facister og anti-racister er enige med islamisterne som ønsker at indføre sharia med pisk og dødsstraf i Danmark. (Nå ja -stenkast kender venstrefløjen jo alt til).
Måske anti-racisterne skulle slå op i en ordbog og finde ud af hvad racisme betyder. Islam er ikke en race, men en religion.

Islam

Skrevet af Chris, Søndag den 1. april 2012, 17:20

Som sædvanlig er det venstre fløjen der laver balladen, det var jo givet på forhånd. Det er sjovt at se dem med deres bannere "Ingen Racister i Danmark" og hvad der ellers står og blir råbt af slagord.
De skulle hellere ta at læse i Quranen og se hvad "religionen" Islam egentlig handler om. det er ikke meget kærlighed man finder i den bog.

frihed og demonstrationer

Skrevet af eva just, Søndag den 1. april 2012, 15:12

Loven om religions frihed bør ændres til at alle religioner der er så rabiate som nogle muslimske og jehovas vidner m.fl. er ja så burde de forbydes, det er en menneskeret at melde sig ud af et religiøst medlems skab uden at det får konsekvenser, samtidig bør ægteskab lavet i udlandet som et tvangsægteskab være fuldt ud ulovligt at godkende når parterne kommer til Danmark. Ligesom ægteskaber der bliver de ægteskaber der bliver arrangeret af familie medlemmer ikke burde accepteres i Danmark. Ellers er den lov om PERSONLIG FRIHED jo intet værd. Man kan ikke blive ved med at opretholde love der var lavet FØR INDVANDRINGEN TIL DANMARK. Alle RABIATE RELIGIONER BØR FORBYDES, og religiøse ledere SKAL UDDANNES I DANMARK UNDER DANSK ETISKE LOVE OM PERSONLIG FRIHED, UDEN ANGST FOR AT MAN IKKE KAN VÆRE SAMMEN MED SIN FAMILIE medlemmer uden straf fra resten af familie. Man bør gennemføre de domme der er afsagt med udvisninger, ellers er der ingen mening i vort retssystem, folk der er kommet til landet som flygtninge ved hvad det vil sige at blive forfulgt, så de har INGEN UNDSKYLDNINGER, de der er kommet til landet som indvandrer kan jo bare blive udvist til deres eget land, hvor de jo har deres oprindelige netværk. Den pladder humanisme som vi har i Danmark, nedbryder landet. Jeg synes alle farver, religioner skal være her, de skal bare ikke tvinge
folk, og så skal de alle selvfølgelig underlægge sig dansk kultur og skikke. Hvad er de ellers kommet for.

???

Skrevet af Anonym, Lørdag den 8. marts 2014, 20:46

sammenligner du jehovas vidner med muslimer? Der er da vidst ikke meget tilfælles.

SVAR TIL EVA JUST

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 21:36

DE ER KOMMET FOR AT BLIVE FORSØRGET-SOM DANSKE GRÆDEKONEPOLITIKERE INCL TRÆMÆND- HAR SØRGET FOR-SÅ DE OGSÅ KAN BLIVE FORHERLIGET- I DET NÆSTE ÅRHUNDREDE.DA DE FLESTE ER ANALFABETER-KOSTER DE MILLIARDKASSEN -FOR BARE AT DE LÆRER- AT SKRIVE DERES EGNE NAVNE -UDEN STAVEFEJL.

frihed og demonstrationer

Skrevet af eva just, Søndag den 1. april 2012, 15:12

Loven om religions frihed bør ændres til at alle religioner der er så rabiate som nogle muslimske og jehovas vidner m.fl. er ja så burde de forbydes, det er en menneskeret at melde sig ud af et religiøst medlems skab uden at det får konsekvenser, samtidig bør ægteskab lavet i udlandet som et tvangsægteskab være fuldt ud ulovligt at godkende når parterne kommer til Danmark. Ligesom ægteskaber der bliver de ægteskaber der bliver arrangeret af familie medlemmer ikke burde accepteres i Danmark. Ellers er den lov om PERSONLIG FRIHED jo intet værd. Man kan ikke blive ved med at opretholde love der var lavet FØR INDVANDRINGEN TIL DANMARK. Alle RABIATE RELIGIONER BØR FORBYDES, og religiøse ledere SKAL UDDANNES I DANMARK UNDER DANSK ETISKE LOVE OM PERSONLIG FRIHED, UDEN ANGST FOR AT MAN IKKE KAN VÆRE SAMMEN MED SIN FAMILIE medlemmer uden straf fra resten af familie. Man bør gennemføre de domme der er afsagt med udvisninger, ellers er der ingen mening i vort retssystem, folk der er kommet til landet som flygtninge ved hvad det vil sige at blive forfulgt, så de har INGEN UNDSKYLDNINGER, de der er kommet til landet som indvandrer kan jo bare blive udvist til deres eget land, hvor de jo har deres oprindelige netværk. Den pladder humanisme som vi har i Danmark, nedbryder landet. Jeg synes alle farver, religioner skal være her, de skal bare ikke tvinge
folk, og så skal de alle selvfølgelig underlægge sig dansk kultur og skikke. Hvad er de ellers kommet for.

SVAR TIL EVA JUST

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Tirsdag den 3. april 2012, 00:06

HELT KORREKT BESKREVET EVA JUST-MEN DKS SAGELIGE MF-ERE OG ØVRIGE GRÆDEKONER -TØR IKKE TAGE SIG SAMMEN- OG FÅ SAT SYSTEMETS GÆSTER- PÅ DEMOKRATISK SINDET PLADS.

På vej mod den muslimske stat

Skrevet af Ole, Søndag den 1. april 2012, 13:46

Det er uhyre sørgeligt, at der ikke længere kan holdes fredelige demonstrationer i Danmark, når der er tale om race og tro.
Demonstrationer bør ikke forbydes så længe de er lovlige og ordensmagten kan styre dem - MEN !
Den dag det ikke længere er tilfældet, er vi på vej mod en diktatorisk stat, hvor alt bliver forbudt.Dermed opfyldes mange muslimers ønske og de kan så overtage magten. Danmark bliver udraderet til et muslimsk paradis og et
multietnisk diktatur. Fattigt fordi der ikke vil være danskere nok til at forsørge alle de kære gæster vi har lukket ind i landet og som har økonomisk forret for danskerne.
Det kan vi takke Helle tomhjerne og hendes tomhjernede følgesvende og mange flere politikere for. De har ikke kunnet få nok til landet, for det troede de der var stemmer i. I dag ser vi resultatet - de får lov til at udsuge Danmark. Læs bare statistikerne.
Mange må i dag sande, at Glistrup havde ret, men man ville ikke høre og nu er det nok for sent, men pyt, det bliver jo vore børn og børnebørn, der skal ligge med snuden mod mekka.
Derfor tumler politikerne ligeglade videre, travlt med at bruge penge på sig selv, jfr. f.ex. Helle tomhjerne og Villy Søvnigdals kostbare rejser.

Islam

Skrevet af a, Mandag den 2. april 2012, 07:22

Deler dine synspunkter

På vej mod den muslimske stat

Skrevet af Ole, Søndag den 1. april 2012, 13:46

Det er uhyre sørgeligt, at der ikke længere kan holdes fredelige demonstrationer i Danmark, når der er tale om race og tro.
Demonstrationer bør ikke forbydes så længe de er lovlige og ordensmagten kan styre dem - MEN !
Den dag det ikke længere er tilfældet, er vi på vej mod en diktatorisk stat, hvor alt bliver forbudt.Dermed opfyldes mange muslimers ønske og de kan så overtage magten. Danmark bliver udraderet til et muslimsk paradis og et
multietnisk diktatur. Fattigt fordi der ikke vil være danskere nok til at forsørge alle de kære gæster vi har lukket ind i landet og som har økonomisk forret for danskerne.
Det kan vi takke Helle tomhjerne og hendes tomhjernede følgesvende og mange flere politikere for. De har ikke kunnet få nok til landet, for det troede de der var stemmer i. I dag ser vi resultatet - de får lov til at udsuge Danmark. Læs bare statistikerne.
Mange må i dag sande, at Glistrup havde ret, men man ville ikke høre og nu er det nok for sent, men pyt, det bliver jo vore børn og børnebørn, der skal ligge med snuden mod mekka.
Derfor tumler politikerne ligeglade videre, travlt med at bruge penge på sig selv, jfr. f.ex. Helle tomhjerne og Villy Søvnigdals kostbare rejser.

KORREKT BESKREVET OLE

Skrevet af FRANK LYSBRO PEDERSEN, Mandag den 2. april 2012, 23:40

TRYK NEDENFOR FOTOET TIL VENSTE SIDE AF TIDLIGERE PREMIERMINISTER SHINAWATRA THAKSIN- FRA THAILAND-DER ER MIN SAMTALEVEN SIDEN ÅR 2000.OG LÆS EVT. DET BESKREVNE FRA MIN GRATIS ULØNNEDE FACEBOOKSITES 1000 TEKSTER..

Demokrati med massiv politibeskyttelse

Skrevet af sso-91273, Søndag den 1. april 2012, 11:26

Store dele af Pressen benævner autonome, anarkister, palæstinensere og voldelige elementer fra Gellerupparken
for anti-fascister. Dét er godt nok en misvisende betegnelse.

Det glæder mig, at bøder og straffe for vold mod politiet (demokratiets udøvende magt) er sat kraftig i vejret!
Dog sørgeligt,
at forsamlingsfriheden og demonstrationsfriheden i DK efterhånden skal beskyttes af så meget politi!

'Mangfoldighed' er et vidt begreb, som bl.a. tilsyneladende kan inkludere demokrater så vel som som anti-demokrater!