Omar Hassan Sheik Muse tre fotos
Omar Hassan Sheik Muse. Billedet til højre viser Omar som han så ud på gerningsstedet.
omar
Politiets tålmodighed er opbrugt med den 27-årige mand, der eftersøges for medvirken til drabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere. Manden har haft cirka et døgn til at melde sig, men har ikke henvendt sig til politiet.

Der er tale om den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse. Han er født i Somalia, men statsborger i Danmark. Han er »spinkel af kropsbygning«, lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Politi.

- Han havde på gerningsdagen kort hår i siderne og en til to centimeter højt hår på toppen af issen. Oplysninger vedrørende eftersøgte til Københavns Politi på tlf. 114, lyder det.

KENDER DU OMAR HASSAN SHEIK MUSE ELLER KENDER DU NOGET TIL SAGEN - TIP BT PÅ 1929@BT.DK ELLER LÆS MERE OM HVORDAN DU TIPPER BT HER

Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt af knivstik natten til lørdag 17. november på natklubben »Bakken« i Kødbyen i København.

Tre mænd er allerede anholdt for drabet, og lørdag eftermiddag valgte dommeren at opretholde anholdelsen af de tre. Der er tale om to mænd på 20 år, en etnisk dansker og en mand fra Sierra Leone. Den tredje er 22 år - han meldte sig selv lørdag morgen, da nyheden om de to andre anholdelser blev kendt. Alle tre nægter sig skyldige.

Dommeren gav lørdag politiet 72 timer til at finde nye beviser i sagen. Kun hvis det sker, kan politiet regne med at få de tre sigtede varetægtsfængslet i en længere periode.

Politiet mener ikke, at de fire personer kendte til den dræbte.

- Vi tror ikke, det er planlagt. Og et egentlig motiv kan eller vil jeg ikke udtale mig om, sagde Jens Møller lørdag efter grundlovsforhøret.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook