Krimi

Ville han myrde sin fætter? Rørtang kan fælde bombe-tiltalt

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Bilen, som blev ødelagt af bombe juleaften i Randers, havde holdt parkeret på stedet siden lillejuleaften. Foto: Annelene Petersen

Fiskelim, et blylod, som bruges af fiskere, en rørtang og et par endemuffer. Det er nogle af de beviser, som anklager Søren Beckermann vil fremlægge i retten i Randers, når han skal forsøge at bevise, at den tiltalte KJ lavede den bombe, der den 24. december 2011 sprang under hans fætters bil.

I bilen sad hans dengang 31-årige fætter og hans 3-årige datter. De slap mirakuløst fra bilbomben uden fysiske skader.

Bilen led derimod større skade. Forruden var knust, der var flere huller i bunden af bilen og der blev fundet fragmenter fra bomben under bilen, inde i den og i området omkring bilen.

En bil, der holdt parkeret 160 meter fra gerningsstedet, fik bagruden knust af en endemuffe af jern, som politiets teknikere mener stammer fra bomben. Den endemuffe og dele af andre endemuffer fundet på gerningsstedet er nogle af de centrale beviser i sagen.

Læs også: Bilbombe i Randers sprang juleaften: I dag mødes fætrene i retten

Politiets teknikere mener nemlig, at mærker på endemufferne stammer fra en rørtang, der blev fundet hjemme hos KJ, da politiet ransagede hans hjem ved Randers. Her fandt de desuden fiskegrej, der også vil indgå som beviser i sagen.

I løbet af de næste dage vil politiet afhøre en række vidner, som skal fortælle mere om de tekniske beviser i sagen.

Anders Rohde, som er forsvarer for den tiltalte, sagde i retten, at hans klient nægter sig skyldig i anklagerne.

Relaterede

Det læser andre