Krimi

Vidner så ung mand hænge i armene: Faldt syv meter ned fra altan

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Arkivfoto Foto: Peter Clausen

Politiet i Nordjylland står over for et mysterium. En 19-årig mand er lagt i kunstig koma, efter at han ved firetiden i nat faldt eller sprang syv meter ned fra en altan på Kastetvej i Aalborg.

- Det mystiske er, at han tilsyneladende ingen tilknytning har til lejligheden eller de omkringliggende lejligheder, og vi ved ikke, hvordan han er kommet der op, siger politiets vagtchef Bruno Brix til bt.dk.

Læs også: Se billederne fra nytårsnat: Så vildt gik det for sig i København
Læs også: Tragedie ved Rådhuspladsen: 20-årig kvinde kørt ned af lægeambulance

Han hang i hænderne fra altanen, da nogle forbipasserende opdagede ham og råbte til ham.

- Det fik ham til at slippe sit tag, og han faldt de syv meter ned. Han er ikke umiddelbart i livsfare, men har en del brud efter faldet, forklarer vagtchefen.

Læs også: Politi lukker værtshus efter voldsomt slagsmål i Odense

Der var ingen hjemme i lejligheden og heller ingen tegn på indbrud. Så det vides ikke, om han har forsøgt at begå indbrud, selvmord eller blot har været beruset og overmodig.

- Det er formentlig kun ham selv, der kan forklare, hvad der er sket. Vi ved ikke særlig meget, før han bliver vækket fra komaen, siger Bruno Brix.

Læs også: Risikerer at miste øjet efter fyrværkeri-ulykke

Relaterede

Det læser andre