KØB PLUS!

Vidner mener at have set forsvundet familiefar

En 28-årig mand, der natten til torsdag forsvandt efter at have været på besøg hos en ven i Lyngby, er måske blevet spottet af to vidner i S-toget.

Det fortæller den 28-årige mands kæreste, Louise Hammerich. 

- I vores Facebook gruppe har to vidner kontaktet os og fortalt, at de har set Nikolaj i toget. Det ene vidne, der stod på Lyngby, har set ham i toget mod Køge. Hun stod af igen på Hellerup Station. Et andet vidne har set ham på Vesterport st. i toget mod Greve, siger Louise Hammerich. 

Den 28-årige mand, Nikolaj Dyrner, besøgte onsdag aften sin ven. Ifølge kæresten skulle de to være kommet op at skændes, og Nikolaj Dyrner endte med at gå fra lejligheden mellem kl. 03. og 06.00 natten til torsdag. Siden da har ingen hørt fra ham. 

Politiet bekræfter, at to vidner har henvendt sig, fordi de mener at have set Nikolaj Dyrner. 

- Vi følger op på det. Lige nu er vi ved at kigge på noget overvågning fra togene, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Ole Hestbek. 

Far til to forsvundet: 'Jeg håber bare, han trækker vejret derude et sted'
 
Efter de to vidner har henvendt sig er Louise Hammerich sikker på, at de nok skal finde hendes kæreste: 

- Vi er optimistiske igen. Og jeg har for en gangs skyld fået sovet i nat. Lige nu er leder vi efter ham både i Ishøj og Lyngby, siger Louise Hammerich. 

Nikolaj Dyrner og vennen skulle ifølge hende have drukket en del, og han var derfor beruset, da han forlod Lyngby. 

- Han har jo været lidt fuld. Så han har sikkert ikke kunne finde hjem, siger Louise Hammerich. 

Louise Hammerich og Nikolaj Dyrner har et fælles barn. Nikolaj Dyrner er desuden papfar til Louise Hammerichs ældste søn fra et tidligere forhold. 

Læs også: