16-årig pige død på Amager tekniker gadedør
Politiets teknikere arbejdede torsdag eftermiddag stadig i lejligheden på Amager. Foto: Andreas Beck
16-årig pige død på Amager blomster fortov
Der var torsdag eftermiddag lagt blomster på fortovet ud for ejendommen i Lybækgade på Amager, hvor en 16-årig pige blev fundet død. Foto: Andreas Beck
16-årig pige død på Amager gade politibiler
Politiets efterforskere er stadigvæk til stede i den lejlighed, som en 16-årig pige er sprunget, faldet eller blevet skubbet fra. Et vidne fortæller bt.dk, at hun var nøgen, da hun blev fundet. Foto: Andreas Beck

Den 16-årige pige, der tidligt i morges blev fundet død efter et fald fra tredje sal på Amager, havde intet tøj på.

Det fortæller et vidne, der arbejder i nærheden af det sted, hvor pigen blev fundet, til bt.dk. Vidnet, der ønsker at være anonym, beskriver, hvordan den 16-årige pige lå nøgen bag en sort bil i nærheden af det højhus, hun enten er sprunget, faldet eller blevet skubbet fra, da ambulancefolk tidligt i morges kom frem til adressen.

'Ambulancefolkene dækkede hende hurtigt til, lagde hende på en båre og kørte af sted med hende', fortæller vidnet til bt.dk.

16-årig pige død på Amager tekniker gadedør 2

bt.dk's mand på stedet fortæller, at politiets teknikere fortsat er til stede i lejligheden, men at der hverken er politiafspærring eller betjente ude på gaden. Betjentene i lejligheden samler nu tekniske beviser, da politiet endnu ikke kan udelukke, at der er tale om en forbrydelse.

- Vi er ved at undersøge, om hun er sprunget, faldet, hoppet eller er blevet skubbet ud af lejlighedens vindue, siger Tommy Keil fra Københavns Politi til BNB.

Tommy Keil ønsker af efterforskningsmæssige årsager hverken at be- eller afkræfte vidnets oplysninger over for bt.dk.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook