Krimi

Vidne: Død 16-årig pige blev fundet nøgen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den 16-årige pige, der tidligt i morges blev fundet død efter et fald fra tredje sal på Amager, havde intet tøj på.

Det fortæller et vidne, der arbejder i nærheden af det sted, hvor pigen blev fundet, til bt.dk. Vidnet, der ønsker at være anonym, beskriver, hvordan den 16-årige pige lå nøgen bag en sort bil i nærheden af det højhus, hun enten er sprunget, faldet eller blevet skubbet fra, da ambulancefolk tidligt i morges kom frem til adressen.

'Ambulancefolkene dækkede hende hurtigt til, lagde hende på en båre og kørte af sted med hende', fortæller vidnet til bt.dk.

Læs også: Politiet: 16-årig piges død var et uheld

bt.dk's mand på stedet fortæller, at politiets teknikere fortsat er til stede i lejligheden, men at der hverken er politiafspærring eller betjente ude på gaden. Betjentene i lejligheden samler nu tekniske beviser, da politiet endnu ikke kan udelukke, at der er tale om en forbrydelse.

- Vi er ved at undersøge, om hun er sprunget, faldet, hoppet eller er blevet skubbet ud af lejlighedens vindue, siger Tommy Keil fra Københavns Politi til BNB.

Tommy Keil ønsker af efterforskningsmæssige årsager hverken at be- eller afkræfte vidnets oplysninger over for bt.dk.

Relaterede

Det læser andre