Krimi

Ven: Amin Skov overfaldet af to personer

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Restaurant Vejlegårds ejer, Amin Skov, blev fundet bevidstløs og hårdt medtaget uden for sit brændende spisested
Fredag havde teknikerne stadig travlt med at undersøge årsagen til branden på restaurant Vejlegården. Foto: Claus Fisker

Frank Schwaner, der er formand for Restaurant Vejlegårdens Støtteforening, oplyser, at Amin Skov har signaleret, at to personer i nat overfaldt ham på Restaurant Vejlegården, inden restauranten brændte. 

Amin Skov kan ikke tale på grund af de iltslanger, han har i munden, så beskeden blev overleveret ved håndtegn til hans kone på Vejle Sygehus, forklarer han. 

- Det hun kunne forstå af de håndtegn, som Amin kom med var, at der havde været to personer, og at de havde slået ham, og det er derfor han har et mærke i hovedet, forklarer Frank Schwaner til bt.dk.

Læs også: Forbrændt Amin sender mystisk signal til sin kone
Læs også: Forbrændt Amin sender mystisk signal til sin kone
Læs også: KA-direktør: Forfærdeligt, hvis det er en forbrydelse

Frank Schwaner oplyser også, at Amin Skov ikke er så forbrændt, som det tidligere er kommet frem. 

- Han har lidt svedent hår, men ellers har han det godt, siger han. 

Sydøstjyllands Politi er i fuld gang med at undersøge, hvad der udløste nattens brand på restaurant Vejlegården, hvor Amin Skov efterfølgende blev fundet bevidstløs. 

Politiet holder dog kortene tæt til kroppen, og det er derfor stadig sparsomt med oplysninger i sagen. En ansat på restauranten hævder overfor til tv2.dk, at Amin Skov tidligere på aftenen var blevet på restauranten for at ordne regnskaber. 

Bt.dk følger sagen.  

Relaterede

Det læser andre