Krimi

Tragedie på Skejby: Patient fundet død i et dybt hul ved hospital

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En 67-årig mand, der var indlagt med hjerteproblemer på Aarhus Universitetshospital i Skejby, er fundet død i et dybt hul på byggepladsen ved hospitalet. Foto: Jens Thaysen Foto: Jens Thaysen

En 67-årig mand, der var indlagt med hjerteproblemer på Aarhus Universitetshospital i Skejby, er fundet død i et dybt hul på byggepladsen ved hospitalet. Det skriver P4 Østjylland.

Manden var under konstant overvågning, og tidligt om morgenen 26. december lød alarmen. Personalet skyndte sig ind på stuen for at tilse manden, men han var forsvundet.

En større eftersøgning blev sat i gang, men først ved middagstid blev liget af den 67-årige fundet i en tre til fire meter dyb udgravning af en hundepatrulje fra Østjyllands Politi.

Politiet betragter ifølge P4 Østjylland sagen som en ulykke. I forbindelse med efterforskningen vil man dog se nærmere på sikkerheden på byggepladsen.

BNB

Det læser andre