Tragedie i Aarhus: Slog kæresten ihjel og dræbte sig selv

En 64-årig mand har dræbt sin 61-årige samlever og derefter sig selv.  

Klik her for at se mere tv på localeyes.dk

To personer blev fredag ved 15:45-tiden fundet dræbt i et rækkehus på Sadelmagertoften i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Ifølge Østjyllands Politi er der tale om et mord og et selvmord.

- Der er tale om en tragisk familietragedie, hvor en 61-årig kvinde er dræbt af hendes 64-årige mandlige samlever, som efterfølgende begik selvmord. Begge personer er tilmeldt adressen på Sadelmagertoften i Højbjerg ved Aarhus. Pårørende er underrettet. Østjyllands Politi efterforsker p.t. de nærmere omstændigheder omkring tragedien men har ikke yderligere oplysninger til pressen.

Lone Brøndum der bor tæt på de dræbte beskriver dem som et 'stille og roligt ægtepar'.

- Det virker helt surrealistisk, det der er sket. Der bor mange mærkelige mennesker herude, men ikke dem. Det er ikke så længe siden, jeg fandt hendes bilnøgler og afleverede dem. Så gav hun mig en æske chokolade som tak. Han var en sådan en pertentlig type, der havde en japansk have, som han gik meget op i. Tingene står helt lige derinde, siger Lone Brøndum til BT.

Lone Brøndum oplyser, at kvinden havde to børn på omkring 30 år, som hun har fra et tidligere forhold. Hun har boet sammen med manden i omkring 15 år, oplyser Lone Brøndum. Før hun mødte ham, fik hun en hjerneblødning som gav hende problemer med den ene arm, men hun skulle være kommet sig fint.

- Jeg tror ikke, hun var syg, siger Lone Brøndum.

Østjyllands Politi oplyser, at de rettede henvendelse på adressen omkring klokken 15:45.

- Via en låsesmed fik politiet adgang til rækkehuset. Her fandt politiet to døde personer – en mand og en kvinde. Politiet har afspærret stedet og iværksat en nærmere efterforskning og undersøgelse, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Vi har igangsat en nærmere undersøgelse. Når vi ved mere, melder vi det ud, siger vagtchefen til BT.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08