Taske kan afsløre gravide Joanas overfaldsmænd

Politiet håber, at gravide Joana Dervishis taske kan give et gemmebrud i sagen om, hvem der overfaldt og tæskede den 42-årige kvinde i sidste uge.

Siden torsdag har politiet offentliggjort billeder af de fire gerningsmænd, som mistænkes for at have stået bag overfaldet på den 42-årige kvinde, der blev udsat for et brutalt gaderøveri i Vigerslev i Valby. Kun godt 50 meter fra sit hjem blev Joana Dervishi overfaldet bagfra af to mænd, der sprayede perberspray i hendes øjne, hvorefter de sparkede til hendes hoved og gravide mave.

- Vi har fået små 30 henvendelser, men vi er endnu ikke så tæt på, at vi kan gå ud og anholde nogen, siger Jakob Søndergaard, der er vicepolitikommissær hos Københavns Politi.

Efter brutalt overfald: Så forslået er gravide Joana

Ved røveriet gik de to overfaldsmænd målrettet efter Joana Dervishis taske. Tasken indeholdt 10.000 kroner samt 20.000 kr i udenlandsk valuta, som kvinden havde hævet og vekslet tidligere på dagen på Nørrebro. Politiet mistænker, at en gruppe på fire mænd har holdt øje med den gravide kvinde og skygget hende, hvorefter to af mændene overfaldt hende.

Joana Dervishis taske blev kort efter røveriet fundet i en busk, og tasken er nu sendt til tekniske undersøgelser. Politiet håber, at der på tasken findes noget dna fra den eller de gerningsmænd, der havde fat i Joana.

Voldsomt overfald på gravid kvinde: Nyt billede af mulig overfaldsmand

Den gravide kvinde har siden overfaldet været indlagt på Rigshospitalet, hvor både læger og hendes familie har frygtet for det ufødte barn. BT besøgte i weekenden Joana på hospitalet, hvor hun fremviste et kæmpestort blåt mærke lige ved siden af sin gravide mave. Mærket var opstået, da gerningsmændene sparkede hende i maven.

Frygter for sit barn efter brutalt overfald: 'Min søster græder konstant'

Politiet vil fortsat gerne have flere henvendelser fra vidner, der har oplysninger i sagen. Især er politiet interesserede i oplysninger fra folk, der kan sætte navn på de fire efterlyste mænd.

Politiet kan kontaktes på telefon 35214150, via 114 eller på mobil: 72588043