Et stille tur med barnevognen kunne være endt helt galt for en mor og hendes tur børn, da de torsdag gik tur i Kirke Hyllinge mellem Roskilde og Holbæk.

Moderen og de to børn, der sad i en barnevogn, gik af Møllehøjvej, da de kort før klokken 17 nåede til et vejkryds. Samtidig kom en varebil med en påhængsvogn, hvori der lå en lægte.

Da varevognen svingede i krydset, ramte lægten barnevognen, så vognen med de to børn satte sig fast på lægten, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Chaufføren i varevognen opdagede i første omgang ikke, hvad der skete, men den chokerede 32-årige mor begyndte at råbe op, hvilket fik chaufføren til at standse varevognen. Hverken børn eller mor kom til skade ved uheldet, der dog kunne være endt grimt.

- Jeg tør slet ikke at tænke på, hvad der var sket, hvis barnevognen var væltet og børnene var faldet ud, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det var da heldigt, at det skete i forbindelse med en svingning, og at føreren kunne høre, at kvinde skreg op, tilføjer han.

Politiet undersøgte i forbindelse med sagen, om varevognen og traileren var lovlige og lovligt læssede. Ifølge politiet var alt, som det skulle være.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.