Krimi

Stor brand hærger to lagerhaller

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

 
Tre lagerhaller gik i brand natten til søndag i Nibe. Foto: Localeyes.dk

Natten til søndag udbrød der brand i tre store lagerhaller i udkanten af Nibe i Nordjylland. To af dem er der stadig ild i.

Branden opstod i Skalcentret, som er en erhvervspark, hvor forskellige firmaer kan leje sig ind i.

Video og billede fra branden over artiklen er leveret af localeyes.dk. SE MERE PÅ LOCALEYES.DK.

- Kl. 4 natten til søndag får vi en anmeldelse om, at der er udbrudt brand i nogle fabrikshaller. I øjeblikket brænder to store haller på ca. 1000 m2, som indeholder en masse papirer og trykkerimaskiner. Lige nu arbejder brandvæsenet på at slukke ilden, men det er et større arbejde, som de først er færdige med om flere timer, siger vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi.

Han fortæller, at de først herefter kan komme til at undersøge, hvordan branden opstod.

På et tidspunkt var der mulighed for at branden ville brede sig yderligere, da der ligger mange andre lagerhaller i området.

- Der har også været ild i taget på en tredje hal, men det har brandvæsenet fået slukket. De har gjort en stor indsats for, at det ikke ville brede sig yderligere, siger Poul Badsberg og fortæller, at politiet først har fået fat i lejeren søndag morgen, og de lige nu er ude på stedet for at snakke med ham.

De to haller vil ifølge vagtchefen udbrænde totalt. Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med branden.

Relaterede

Det læser andre