Jonas
21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dolket ihjel på diskotek Bakken i Kødbyen i København. Foto: Privatfoto
Anna_Lidell
Sangerinden Anna Lidell kender Jonas Thomsen Sekyere fra Regensen, og hun har skrevet en sang for at ære hans minde.
Anna Lidell og Henrik Marstal har sammen skrevet en sang til Jonas Thomsen Sekyere, der tidligt lørdag morgen blev dræbt af et enkelt stik i hjertet på natklubben Bakken i Københavns Kødby.

- Det er min måde at bearbejde min sorg på. Det er et forsøg på at indkapsle noget af den glade facon, Jonas havde, fortæller Anna Lidell, der kender Jonas fra det københavnske kollegie Regensen, til BT.

Teksten beskriver Jonas som en kæmper og i linjen: "Efter smerte kommer dybde, og efter dybden kommer frugten", ligger der en reference til Kim Malthe-Bruun, som efter Anden Verdenskrig blev kendt for sit virke i frihedskampen, skriver pol.dk.

Se billederne: Her mindes de Jonas
jonas
Læs også:
Se billederne: Her mindes de Jonas


Kim Malthe-Bruun blev især kendt for sine breve, der blev udgivet efter krigen. Ligesom Jonas blev han kun 21 år, inden han mistede livet.

Anna Lidell håber, at sangen kan ære mindet om Jonas, og den betydning han havde for de mange mennesker, han påvirkede i sit korte liv:

- Sangen er en opfordring. Vi skal lade Jonas' ord og virke leve videre, for han hørte så mange mennesker, og der var så mange, der hørte ham.

HØR SANGEN: I mit hjerte er en rytme


SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook