Krimi

Politiet på Facebook: Har du set Heidis morder?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Politiet formoder, at gerningsmanden har bevæget sig fra Heidi Abildskovs hjem på Frederiksdalsvej mod enten Holte eller Virum S-togstation og efterlyser vidner, der har været i området og observeret noget, der kan hjælpe i sagen.

Knivmorderen, der formentlig omkring midnat torsdag aften dræbte den 41-årige Heidi Abildskov i Virum, bliver nu også jagtet via Facebook.

Nordsjællands Politi lagde mandag aften en efterlysning af morderen ud på sin Facebook-side. Her bad politiet om henvendelser fra alle, der har befundet sig i nærheden af gerningsstedet på Frederiksdalsvej 174 mellem kl. 21.00 i torsdags og kl. 10.00 fredag.

-  Vores undersøgelser har vist, at gerningsmanden kan være kommet til skade i forbindelse med drabet. Gerningsmanden er gået ind og ud af huset og også været inde i offerets sorte Mercedes, som holdt i indkørslen, skriver politiet.

Læs også: Politi gennemsøger kæmpe område efter Heidi-drab

Samtidig har den foreløbige efterforskning og de tekniske undersøgelser ifølge politiet fastslået, at gerningsmanden forlod stedet i retning mod Holte eller Virum S-togsstation. Derfor har politiet indkredset et trekantområdet i Virum, hvor de specifikt beder om vidnehenvendelser fra, hvis man omkring gerningstidspunktet har set noget, der kunne være interessant i forhold til drabet på Heidi Abildskov.

Henvendelser kan ske til Nordsjællands Politi på 114.


Vis Drabet på Heidi Abildskov på et større kort

.

.
.
Du kan også klikke her for at se ovenstående kort

Relaterede

Det læser andre