Politiet om lig i Køge Havn: Det er formodentlig forsvundne 18-årige Rasmus

Ved middagstid torsdag blev det ved bådhavnen i Køge fundet en livløs person.

Politiet formoder, at det drejer sig om den 18-årige Rasmus Steen Hansen, 18, der har været eftersøgt siden han forsvandt i starten af november efter en bytur.

- Vi formoder ud fra det samlede billede, at der formentlig er tale om Rasmus Steen Hansen, siger efterforskningsleder Kristian Egekær fra Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

- Men først fredag vil identiteten kunne blive endeligt fastslået i forbindelse med et ligsyn på Retsmedicinsk Institut og måske også en obduktion, tilføjer han.

Den døde person blev opdaget ved middagstid torsdag i vandet ved Køge Havn. Herfra fik politiet kl. 12.02 en anmeldelse om, at der var fundet en livløs person ved bådhavnen. Liget var kun iført boksershorts, og der er umiddelbart ingen tegn på, at den døde har været udsat for en forbrydelse.

Den 18-årige Rasmus Steen Hansen fra Køge har været forsvundet i halvanden måned. Han kom ikke hjem efter en bytur natten til søndag 3. november med sine fodboldkammerater, og både politiet og hans familie og venner har siden ledt efter ham.

Søndag 17. november fandt en bekendt af Rasmus' familie den unge mands tøj og nogle id-kort, der tilhører Rasmus på en sandbanke ud for badeanstalten Valkyrien i Køge. Det drejede sig om en grå hættetrøje, en grøn- og sortstribet T-shirt samt et par cowboybukser. De tre beklædningsgenstande blev fundet indenfor 30 meter.

OPDATERES...

Læs også: