Krimi

Politiet leder intenst efter sexforbryder på Fyn

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Fyns Politi leder fortsat med fuld kraft efter formodet gerningsmand bag to sexovergreb på skolepiger.

Kalenderen viser weekend, men efterforskerne i den uhyggelige sag om sexovergreb på to små fynske skolepiger holder ikke fri. Det skriver bt.dk.

Hele mandskabet er fortsat i gang, og Fyns Politi har nu fået over 200 henvendelser fra borgere, der har tippet om dels mulige gerningsmænd, dels oplysninger om en rød bil, som kan have forbindelse til sagen.

- Vi kører hårdt på, og det gør vi fortsat både i dag og i morgen. Vi har mange folk inde, og nogle bruger tid på at kigge videoovervågning igennem, og nogle koncentrerer sig om at besøge folk, som vi er interesseret i at snakke med. Der bliver arbejdet med det, og nogle af dem, vi afhører, er selvfølgelig mere interessante end andre, siger efterforskningslederen i sagen, vicepolitiinspektør Henrik Justesen, til bt.dk.

Fyns Politi venter fortsat på resultatet af retsgenetikernes arbejde med at dyrke en DNA-profil på de tekniske spor, som er sikret i forbindelse med sexovergrebene.

Første gang sexgalningen slog til, var for godt tre uger siden i Øster Skerninge på Sydfyn, hvor offeret, en 11-årig pige, blev tvunget ind i mandens rødlige personbil og efterfølgende mishandlet seksuelt et sted i nærheden.

Anden gang den formodede samme pædofile mand slog til, var onsdag i denne uge, da han kort efter klokken 15 rev en 10-årig pige af hendes cykel, da hun på vej hjem fra SFOen var blot et par hundrede meter fra familiens ejendom i Refsvindinge ved Ørbæk på Østfyn.

Hun blev derefter udsat for samme type sexovergreb som den 11-årige pige fra Øster Skerninge.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser, og så længe vi har spor at gå efter, er jeg optimist. Men vi er endnu ikke der, hvor vi kan sige: Så - nu har vi ham. Men ja, jeg er fortsat optimistisk, siger Henrik Justesen.

Det læser andre