Kan du genkende manden på billedet? Så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falster Politi.
Kan du genkende manden på billedet? Så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falster Politi.

Sydsjælland  og Lolland-Falsters Politi efterlyser en ung mand, der med en nylonstrømpe over hovedet begik røveri mod en buschauffør i Fakse Ladeplads. 

- Gi’ mig pengene, gi’ mig pengene.

Sådan lød fra en ung røver, da han den 21. november sidste år iført en nylonstrømpe over hovedet løb ud fra en busk og ind i en Dito-bus, hvor han truede buschaufføren med en kniv til at udlevere penge.

Røveriet skete på Postvej 3 i Fakse Ladeplads klokken 19.47. Politiet har dog først nu fået mulighed for at offentliggøre billederne af den formodede gerningsmand.

Buschaufføren udleverede ved røveriet hele møntveksleren, som røveren smed i en medbragt hvid pose. Derefter løb røveren i retning mod en børnehave, hvor der er et stisystem, oplyser Sydsjælland og Lolland- Falsters Politi.

Politiet håber nu, at de nye billeder kan få flere vidner til at melde sig. Politiet er både interesseret i folk, der kan genkende røvere, eller som har set, hvor han løb hen. Desuden er politiet interesseret i personer, der har andre oplysninger i sagen. Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig til Kim Jensen fra lokalpolitiet i Næstved på tlf.: 41731465.

Signalementet af røveren lyder som følger:

En mand eller stor dreng på omkring 15-20 år. Han talte dansk uden accent, var almindelig af bygning og ca. 170 cm. høj. Han bar en cremefarvet nylonstrømpe over hovedet, og havde desuden en hættetrøje med hætten over hovedet. I højre hånd havde han en kniv, der havde et blad på omkring 5-7 cm og et rødt skaft. Røverens plasticpose var muligvis hvid med rødt tryk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.