Krimi

Politi gennemsøger kæmpe område efter Heidi-drab

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt Foto: Claus Bech / Privatfoto
Politiet stopper her til formiddag bilister ved Holte Station for at advare dem om, at politihunde går frit rundt og leder efter spor fra gerningsmanden til drabet på Heidi Abildskov. Hun blev fundet fredag lige uden for sit hus i Virum.Foto: Casper Hjorth
Politiet er massivt til stede på fjerdedagen ved gerningsstedet på Frederiksdalsvej i Virum.Foto: Casper Hjorth
Der ligger mange blomster, lys og hilsner ved gerningsstedet. Foto: Casper Hjorth

Politiet er massivt til stede i Virum og Holte efter drabet natten til fredag på den 41-årige Heidi Abildskov

Mandag formiddag er politiet i færd med en massiv gennemsøgning af området i håb om at finde spor efter drabet. Måske endda et mordvåben.

Politiet leder i området omkring, blandt andet, Holte Station, i håb om at finde spor efter en mulig gerningsmand. Der går løse hunde rundt på området og politiet stopper folk på gaden og underretter om situationen.

- Vi har været i gang hele weekenden og fortsætter naturligvis her til morgen. Vi er til stede på gerningsstedet og i området derude, siger efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Læs også: Broderens bøn: Fang Heidis morder hurtigt

Læs også: Heidi-drabet: Politiet har en teori

Desværre har politiet endnu ikke afgørende nyt i sagen.

- Vi har modtaget en række henvendelser. Desværre har de ikke givet noget konkret endnu. Men det har også været vigtigt for os at udelukke nogle ting, siger han.

- Vi afventer stadig resultat af tekniske undersøgelser og obduktionen. Vi har nogle ideer og formodninger, som vi arbejder med, men jeg vil ikke uddybe yderligere, før vi er mere sikre, siger han.

- Hun har jo længe arbejdet som lærer for unge mennesker med blandt andet psykiske vanskeligheder. Kan det have noget at gøre med drabet?

- Vi har naturligvis den indgangsvinkel i tankerne og arbejder med den, ligesom vi også ser på andre ting, siger Henning Svendsen.
   
  

Læs også: Røre i den hjemlige andedam

Relaterede

Det læser andre