Person dræbt af skud gennem vindue

En person blev natten til mandag dræbt af et eller flere skud, som blev affyret ind gennem et vindue i det hus, hvor vedkommende befandt sig.

Det bekræfter vicepolitiinspektør ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn, over for bt.dk.

Han vil dog ikke gå nærmere i detaljer omkring drabet. Det gælder også, hvad angår køn og alder på den dræbte.

Ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk

- Det skyldes nogle efterforskningsmæssige ting, som vi skal have på plads. Og så er der også en underretning af de pårørende at tage hensyn til, siger Søren Ravn.

Ifølge flere medier drejer det sig om en ung mand i 20'erne fra rockergruppen Westside Nation.

Søren Ravn kan ikke oplyse, hvor mange skud, der var tale om.

- Vi har fortsat gang i de kriminaltekniske undersøgelser, og dem kan vi ikke konkludere på, før de er lavet. Det vil være useriøst at begynde at gisne om nogle undersøgelser, der ikke er lavet endnu, tilføjer han.

Politiet fik klokken 01.13 en anmeldelse om, at der var afgivet skud
gennem et vindue til en ejendom på Morsøvej i Næstved. En person, der
opholdt sig i ejendommen, blev konstateret dræbt af skud ved politiets
ankomst til stedet.

Politiet fortæller samtidig, at der kort forinden drabet natten til mandag havde været skyderi gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken i Næstved.

Umiddelbart er der ingen vidner til skyderierne.

- Det foregik jo på et tidspunkt, hvor der ikke er så mange mennesker på gader og stræder, siger efterforskningslederen.

Søren Ravn vil ikke på nuværende tidspunkt gå nærmere ind i, at drabet skulle have relation til rockerkonflikten i Næstved, men bekræfter, at det er en af de teorier, som politiet arbejder med.

Med hensyn til eventuelle relationer til rockerkonflikten siger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag morgen i en pressemeddelelse:

- Der kan endnu ikke oplyses nærmere detaljer omkring de to hændelser, men det må formodes, at der kan være sammenhænge med den verserende konflikt i rocker/bandemiljøet i Næstved.

På det seneste har Næstved været hærget af en ulmende konflikt mellem Bandidos og Westside Nation. Westside Nation har tidligere været tilknyttet Bandidos, men brød ud og er derfor i såkaldt 'bad standing' hos rockerklubben.

En konflikt der har betydet, at politiet i flere uger har lukket Westside Nations klubhus på Præstøvej. I sidste uge blev det åbnet igen.

Drabet blev begået på Morsøvej. Netop på denne vej har der tidligere været forlydender om, at den frygtede hollandske rockerklub Satudarah havde slået sig ned. Det rygte afviser Søren Ravn dog.

Du kan se de forskellige skudepisoder i Næstved her

Læs også: