Krimi

Offer: Sådan udnyttede sex-monstret mig

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk

Ved hjælp af en falsk internetprofil og et kamera, lykkedes det den 25-årig mand, BN, fra Haderslev, at presse en 15-årig pige til at smide tøjet og til at onanere hans lem

Det har pigen, der i dag er fyldt 17 år, netop fortalt ved retten i Sønderborg.

- Det var en pige som hed Signe, der skrev til mig, og spurgte om jeg ville være model, og det var noget, jeg ønskede. Hun skrev, at jeg skulle tage op til BN (den tiltalte, red), som skulle tage billeder af mig. Og det gjorde jeg så. Jeg ville gøre alt for at blive model, fortæller den lille pige i vidneskranken med meget lav stemmeføring.

Men profilen var falsk, og M var på vej lige i løvens hule. For Signe var i virkeligheden den 25-årige BN, som så sent som 2. februar 2011 blev idømt to et halvt års fængsel for voldtægt af flere mindreårige piger. 

- Jeg troede, han var rigtig fotograf. Han tilbød penge for at tage billeder. Jeg fik 3-400 kroner. Det første var i BH og underbuks, og han fik også min BH af. Han sagde det var normalt for en model at stå i bare bryster. Jeg var bange for ham, siger hun.

Men her stoppede den 25-årige sexforbryder ikke.

- Han prøvede at få mig til at røre hans lem. Han sagde jeg skulle, og det gjorde jeg så, for han så voldsom ud, og han talte med kraft i stemmen, fortæller pigen.

Læs også: Sexmonster rasende på anklager

Læs også: Drama i retten: Nævning kylet ud i sex-sag

Tiltalen om blufærdighedskrænkelse af den 15-årige er et af de mildeste forhold, den 25-årige er tiltalt for. De 22 forhold mod i alt 10 mindreårige piger tæller også flere voldtægter. Herunder voldtægt af en blot 12-årig pige ved festivalpladsen under Tønder Festival.

Den 25-årige nægter sig skyldig i alle anklager. Der forventes at falde dom i sagen den 27. november.

Relaterede

Det læser andre