Krimi

Offer: Radiovært tvang metadon-spækket drink i mig

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En af de to mænd, som en kvindelig radiovært er tiltalt for at have bedøvet og røvet i 2010, fortæller, at hun nærmest tvang metadon-spækket drink i ham.

De mødtes på en café, de dansede, han gav en drink og hun ville med ham hjem til Hellerup. Her blandede hun en drink spækket med metadon, og hans kreditkort blev lænset for knap 15.000 kr.

Sådan har en af den kvindelige radioværts ofre netop fortalt i Københavns Byret.

Ifølge radioværten var bedøvelsen et uheld, da den bedøvende drink i virkeligheden var til hende selv, men blev forbyttet ved en fejl.

Den forklaring såede det formodede offer dog betydeligt tvivl om.

Den metadon-spækkede drink – vodka med jordbærjuice – faldt nemlig ikke i hans smag, og derfor ville han hellere have en øl, forklarede han i retten.

- Hun insisterede på, at jeg skulle drikke hele drinken først, forklarede han.

Omkring kl. 04.00 den nat besvimede han. Da han vågnede op dagen efter, var han meget omtumlet, og da han gik ud i sin entre stod hoveddøren åben, forklarede han.

Politiet kørte ham siden til hospitalet, hvor en blodprøve bekræftede, at han havde bl.a. metadon i blodet. De to glas, som de havde drukket drink af, var også fjernet fra lejligheden, oplyste han

- Det var vel for at slette sine spor, gisnede det ene af de to ofre.

Relaterede

Det læser andre