Oddset-Janni raser: Han er misundelig og medieliderlig

Det var ikke den dugfriske dom på 15 måneders ubetinget fængsel for at have malket en gammel, syg mand for en million kroner, der torsdag morgen gjorde Janni Christensen rasende.

Den 43-årige tidligere model for Oddset-spillet kom derimod op i det røde felt, da hun læste den tidligere byggematador Axel Juhl-Jørgensens udtalelser om sagen til bt.dk.

Som nabo og nær ved til Oddset-Jannis nuværende kæreste Karsten Ree beskyldte Juhl-Jørgensen efter landsrettens dom Janni for at være en golddigger, der kun er interesseret i Rees milliardformue.

Kendt byggematador advarede Ree mod Oddset-Janni: Hun er dårligt selskab

- Jeg kender Janni særdeles godt. Jeg har kendt hende i længere tid end Karsten. Hele hendes liv har hun været en golddigger. Hun søger pengene og det at blive bemærket. Hun vil gøre alt for at komme i pressen, lød svadaen fra den pensionerede jetset-entrepenør, der angiveligt fra starten har advaret Karsten Ree om, at den blonde og barmfagre model kun var ude på at misbruge ham.

En kritik, som Janni Christensen med sindsro sender retur:

- Axel var en stor del af min sag, og det er mig ubegribeligt, at han ikke selv var tiltalt. Han har gjort alt hvad der stod i hans magt for at skille Karsten og mig fra hinanden. Men jeg skal gerne tage straffen for ham, for han ville aldrig overleve en dag i fængslet med sin fisefornemme facon, men jeg er ung og frisk.

 

- Den 80-årige mand er jaloux og misundelig over, at Karsten ikke behøver købe mig. Axel Juhl-Jørgensen har selv jagtet mig allerede i 2000, mens han stadig var sammen med Laxmi (byggematadorens 32 år yngre kæreste, som han var sammen med i 11 år indtil 2002, red.). Laxmi var rasende, men det lykkedes ham aldrig at score mig, understreger Janni Christensen, der kun har hån til overs for beskyldningen om at være en golddigger.

- Han skal ikke kalde mig en golddigger. Tilbage i januar i år var det ham selv, der pressede på for at jeg skulle møde Karsten. Axel ringede flere gange for at presse mig til at tage med ned til Caribien på Karstens skib. Jeg takkede nej og sagde, at jeg ikke var interesseret, selv om Axel lokkede med, at Karsten havde mange penge.

- Axel har kendt mig i mange år, men han har aldrig set mig være sammen med en anden eller en mand, der har penge. Jeg var sammen med min eksmand i 16 år, så var jeg sammen med Jimmy Bøjgård i tre et halvt år - og hvis jeg var golddigger, så havde jeg nok ikke taget Jimmy Bøjgård, som er studievært, så var jeg sammen med Christian Abrahamsen i fem år og nu er jeg sammen Karsten. Og indimellem Christian Abrahamsen var jeg sammen med Jes Høgh, så jeg ved ikke lige, hvor golddigger kommer ind i billedet.

Axel Juhl-Jørgensen har også kritiseret Janni Christensen plan om muligvis at medvirke i en tv-serie sammen med Karsten Ree. Også på det punkt skyder Oddset-Janni tungt tilbage:

- Det er Axels største drøm selv at være på. Han holder alle blade og alle aviser for at se, om der bare er et lille billede af ham. For nylig var han i Se og Hør, fordi han havde kørt en cyklist ned. Det var han simpelthen så stolt af. Det var endda på et billede, hvor jeg også var med på - de havde nok ikke noget af ham alene. Han er så presseliderlig og vil så gerne i pressen, Nu har han så fået sit minuts fame, selv om han bare er en falleret byggematador, der er gemen og ondskabsfuld, lyder bandbullen fra Janni i en meget hurtig talestrøm.

Det er endnu ikke afgjort, hvornår hun skal afsone sine 15 måneders fængsel.

Læs også: