Krimi

Nu kan PET-betjenten tale med sin familie

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Smugler dræbt i Aalbæk Havn. Smuglerbåden hejses op på lastbil for at blive kørt væk tidligt mandag morgen på Aalbæk Havn. Foto: Henning Bagger
I en lille havn som som Aalbæk Havn får smuglerne arbejdsro.
Politiet er i gang med undersøgelser – utraditionel høj aktivitet på den ellers uforstyrrede havn i Aalbæk.

Den PET-betjent, der søndag blev skudt tre gange, da han som en del af politiets aktionsstyrke blev indsat for at fange tre formodede smuglere ved Aalbæk Havn nord for Frederikshavn, har det nu så godt,  at han har været i stand til at tale med sin familie. 

Det oplyser Politiets Efterretningstjeneste, PET, til bt.dk. 

PET ønsker ikke at oplyse betjentens identitet, alder eller hvor han er ramt men oplyser, at han i går gennemgik en vellykket operation, som følge af de kvæstelser han pådrog sig i aktionen, og han har det så godt, at han har kunne tale med sin familie. 

Hvad han har udtalt, ønsker PET ikke at oplyse, idet aktionen nu efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, idet en 49-årig norsk statsborger, blev skudt og dræbt af politiet. 

Ifølge efterretningstjenesten er det efter alt at dømme, det særlige sikkerhedsudstyr, som betjenten havde på, der gør, at han stadig er i live. 

De to norske mænd, en 27-årig og en 36-årig, som overlevede aktionen, er nu varetægtsfængslet i fire uger, og sigtet for forsøg på at ville smugle 250 kg. hash til Norge i en speedbåd.

Relaterede

Det læser andre