Krimi

Nedskudt pokerstjernes nabo: Det er forfærdelig uhyggeligt

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Theo Jørgensen, professionel pokerspiller Foto: Lars Bech

Den danske succesrige pokerstjerne Theo Jørgensen blev søndag aften udsat for et groft og blodigt hjemmerøveri. Det har fået naboer til at frygte flere væbnede indbrud

Stillidsvej i Greve er en af de veje, man forbinder med fred og idyl. En smuk udsigt til en åben strand, store flotte huse og velfriserede hække vidner ikke ligefrem om uro eller uorden. Men ikke desto mindre var det netop, hvad der herskede sent søndag aften, da pokerspilleren Theo Jørgensen blev udsat for et groft hjemmerøveri.

- Det er dybt forfærdeligt og meget uhyggeligt at tænke på, at det er sket på vores stille vej, siger Turid Kiel, der selv er beboer på vejen og kender Theo Jørgensen. På Stillidsvej kender alle alle.

Læs også: Dansk pokerstjerne skudt under hjemmerøveri

Læs også: Dan Rachlin i chok over hjemmerøveri hos poker-ven

Turid Kiel opdagede selv politibilens kolde, blå lys og ambulancen omkring kl. 22.30, og skyndte sig ud for at finde ud af, hvad der var sket.

- Jeg snakkede med politiet og vi støtter hinanden her på vejen. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det snart er jul, og så er mange af os væk. Hvad nu, hvis det sker igen? siger hun, da BT taler med hende dagen efter det blodige hjemmerøveri. Hun har lige været lidt længere oppe ad vejen for at hente noget tomt tupperware.

- Når jeg har nogle madrester giver jeg det gerne til en lidt længere oppe ad vejen. Vi hjælper meget hinanden her, fortæller hun.

Læs også: Mangemillionær på poker: Så meget har han vundet

Læs også: Mareridt blev til virkelighed: Har frygtet hjemmerøveri i lang tid

Den succesfulde pokerspiller fik uindbudt besøg af tre ukendte gerningsmænd, der omkring kl. 22.00 trængte ind i villaen på Stillidsvej, hvor Theo Jørgensen bor med sin kæreste og børn. De bevæbnede gerningsmænd slap afsted med et endnu ukendt pengebeløb og skød Theo Jørgensen tre gange i benet med maskinpistol inden de flygtede. Han har det ok efter omstændighederne, ifølge politiet.

- Det er meget chokerende. Især fordi der er mange børn her på vejen, siger Turid Kiel.

Relaterede

Det læser andre