Krimi

Mystik om skud-drama i Helsingør: Bandeopgør eller lokal konflikt?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Nordsjællands Politi undersøger en skudepisode i Helsingør tirsdag aften, men vil ikke komme nærmere ind på, hvem der kan tænkes at stå bag det. (Arkivfoto)

Et bandeopgør eller en lokal konflikt? Politiet undersøger, om skudepisoden i Helsingør tirsdag aften har relationer til bande- og rockermiljøet.

Nordsjællands Politi efterforsker lige nu en skudepisode tirsdag aften på Mads Holms Vej i Helsingør. Her så og hørte vidner ukendte gerningsmænd affyre skud mod en mand i 30-års alderen.

Ifølge TV2 peger flere ting mod rocker-miljøet. Blandt andet blev den brune Mercedes, som blev efterlyst efter skyderiet, senere fundet ved Bandidos' Klubhus i Kvistgaard.

Læs også: Gerningsmænd stak af i bil: Skød fire gange mod mand

Vagtchef ved Nordsjællands Politi, Palle Sørensen, vil dog ikke komme nærmere ind på, hvem der står bag skudepisoden.

- Lige nu er der ikke noget, der tyder på, at det her har relation til bandemiljøet. Det tyder på at være en konflikt, som er lokalt forankret, siger han til bt.dk.

- Der er vidner, der har hørt skud, men vi har hverken patroner, skudhuller eller andet, der tyder på, at der blev skudt. Derfor undersøger vi stedet nærmere, når det bliver lyst, siger han. 

Relaterede

Det læser andre