Krimi

Motorvej genåbnet efter voldsomt uheld

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Med en socialdemokratisk regionsformand og socialdemokratiske borgmestre i Holstebro og Struer, der alle peger på en Nord-løsning, vil skuffelsen blandt socialdemokrater blive massiv, skulle det vise sig, at motorvejen slutter andre steder end ved Nupark nord for Holstebro. (Arkivfoto: Scanpix) Foto: Claus Bjørn Larsen

Et voldsomt trafikuheld, hvor seks biler er kørt sammen, spærrede torsdag morgen Holbækmotorvejen ved Roskilde i retning mod København. Politiet melder dog, at motorvejen klokken 7.40 atter blev genåbnet.

Ulykken skete omkring klokken 6.30. hvor de seks biler kørte sammen i et harmonikasammenstød. Tre ambulancer blev sendt til stedet, og der lød meldinger om, at én var teknisk fastklemt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

HAR DU BILLEDER AF ULYKKEN ELLER AF KØDANNELSEN PÅ MOTORVEJEN, SÅ SEND EN SMS TIL 1929 ELLER MAIL TIL 1929@bt.dk

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over personskader, men der meldes om flere tilskadekomne.

- Én har blandt andet fået et sår i panden, mens en anden person har mavesmerter, og en tredje har klaget over ribbensmerter, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle tilskadekomne er bragt til behandling på skadestuen.

Ulykken skete ved afkørsel 14 ved Ringstedvej i Roskilde og medførte lang kø. Politiet måtte i en periode lede bilister af motorvejen ved afkørsel 15 ved Gevninge, hvilket også førte til kø og trafikale problemer på de omkringliggende veje.

Ifølge vejdirektoratets hjemmeside, hvor man kan følge trafikken på motorvejen ved hjælp af et webkamera, ser det fortsat ud til, at der er kø ved Gevninge.

bt.dk følger sagen

Det læser andre