Motorcyklist alvorligt kvæstet efter politijagt

En politijagt på motorcykel endte tidligere fredag helt galt, da den flygtende motorcyklist kort efter middag hamrede ind i en parkeret bil. Han blev liggende få meter fra bilen, mens hans motorcykel fløj 30 meter gennem luften.

Motorcyklisten er nu indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han svæver mellem liv og død.

Politijagten startede, da motorcyklisten nægtede at stoppe på Helsingørmotorvejen, hvor en motorcykelbetjent vinkede ham ind til siden. I stedet for at stoppe, trykkede han gashåndtaget i bund.

Med politiet i hælene bragede han afsted på Helsingørmotorvejen, hvorefter han kørte af Isterødvej, Overdrevsvej og Københavnsvej, før jagten fortsatte ind i den østlige del af Hillerød i retning mod sygehuset. Her fik jagten en brat ende.

Motorcyklisten var tilsyneladende ikke kendt i området, for han fortsatte - med en hastighed på langt over 100 km i timen - ufortrødent op af Skansevej, som ender blindt med en parkeringsplads.

Det overraskede tilsyneladende motorcyklisten, som påkørte en af de parkerede biler i så høj fart, at motorcyklen fløj 30 meter gennem luften.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed er inde over sagen, da de skal sikre, at den eftersættende motorcykelbetjent ikke har begået fejl.

- Jeg kan bekræfte, at en af politiets motorcyklister i eftermiddags eftersatte en motorcyklist. Det endte desværre med, at den flygtende motorcykel kørte galt, forklarer chefkonsulent Jacob Thaarup til ekstrabladet.dk

Han fortæller videre, at motorcyklisten er indlagt på Rigshospitalets Traumecenter med alvorlige skader.


Vis Skansevej, Hillerød på et større kort

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08