Krimi

Maskerede pistolmænd trænger ind hos sovende kærestepar

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Fire maskerede mænd med pistoler brød natten til lørdag ind hos et sovende kærestepar i Silkeborg og skød manden i benet. Politiet mener, der er tale om afstraffelse.

Et sovende kærestepar blev lørdag kort før klokken 1 overrasket af fire maskerede mænd, som var trængt ind i deres hus lidt uden for Silkeborg, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Mændene har skudt låsen i stykker med minimum tre skud og er derefter trængt ind i ejendommen og har skudt manden i det ene underben, fortæller vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi til Berlingske Nyhedsbureau.

Kæresteparret lå angiveligt og sov, da mændene brød ind.

- Det tyder på en form for afstraffelse, men mere ved vi ikke endnu. Vi er lige nu i færd med at afhøre den forurettede på sygehuset i Viborg. Så må vi se, om han kan og vil forklare, hvad der ligger til grund for det her, siger Jens Claumarch.

De fire mænd stak efter skudepisoden af i en bil ad den grusvej, der fører ned til kæresteparrets ejendom, der ligger ude på landet.

- Manden er ikke i livsfare, og parret ringede selv 112, fortæller vagtchefen.

Det læser andre