Mand dræbt med kniv: To unge kvinder anholdt

To unge kvinder på Sydsjælland er blevet anholdt og sigtet for knivdrabet på en 26-årig mand.

- Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik i går kl. 22.27 en anmeldelse om, at en mand var stukket med kniv i brystet på en virksomhed på Glasværksvej i Fensmark. Da politiet kom til stedet, kunne betjentene konstatere, at en 26-årig mand var hårdt såret efter knivstikstik i hjerteregionen. Han blev konstateret død ved ankomsten til hospitalet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har natten igennem foretaget undersøgelser i sagen. To personer, en 26-årig kvinde og en 24-årig kvinde er anholdt, begge sigtet for drabet. Den 26-årige kvinde, der er tidligere kæreste til den afdøde mand, nægter sig skyldig i drab, men erkender at have tilføjet den afdøde knivstik.

- Vi er stadig på et meget tidligt stadie af efterforskningen, så det er for tidligt at gå i detaljer med de nærmere omstændigheder omkring drabet, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til bt.dk.

Efterforskningslederen vil dog umiddelbart "ikke afvise", at motivet kan hænge sammen med, at kæresteforholdet er blevet afbrudt.

Den 26-årige mand blev slået ihjel mens han var på arbejde. Politiet er blandt andet ved at klarlægge, hvilken rolle den 24-årige kvinde, der tilsyneladende ikke førte kniven, kan have spillet i forbindelse med drabet.

De to drabssigtede kvinder blev anholdt i nat, efter at de havde forladt gerningsstedet. Ingen af dem er i forvejen kendt af politiet.

Der vil senere tirsdag blive taget stilling til, om begge de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.