Krimi

Kvindelig grillbar-ejer jagtede røvere til fods

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En grillbar på Holme Byvej i Højbjerg ved Aarhus blev lørdag aften udsat for røveriforsøg, da tre mænd, muligvis af arabisk oprindelse, omkring klokken 20.50 indfandt sig på grillbaren. Her truede de ekspedienten med en medbragt baseball-kølle.

Gerningsmændene forsøgte at få kasseapparatet op, men det mislykkedes, hvorefter de stak af fra stedet. Grillbarens ejer, en 49-årig kvinde, var dog ikke indstillet på at lade de tre mænd slippe. Hun satte efter dem til fods, men ved Holme Skole delte de tre gerningsmænd sig og forsvandt i hver sin retning.

To af mændene beskrives som værende af anden etnisk oprindelse, muligvis arabiske. De vurderes at være mellem 17 og 20 år, 170-175 centimeter høje og almindelige af bygning. En af mændene var iført en sort elefanthue og medbragte en baseball-kølle med en gul og en mørk stribe på. Oplysninger i sagen kan rettes til Østjyllands Politi på telefon 114.

BNB

Det læser andre