KØB PLUS!

Køleskabs-lig først identificeret fredag

Liget, som tirsdag blev fundet gemt i et ramponeret køleskab i en sidebygning til en landejendom i Arninge på det vestlige Lolland, vil først endelig blive identificeret fredag.

Det oplyser vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, som er efterforskningsleder i den uhyggelige drabssag.

- Der mangler endnu nogle enkelte detaljer, så vi har tidligst endelig vished fredag formiddag, siger han til bt.dk.

Intet taler dog imod, at den fundne - angiveligt dræbte - person i køleskabet er den savnede Mette Bønnelykke Herholdt, som i en alder af 40 år pludselig forsvandt i midten af december 2010.

Tirsdag i denne uge mødte politiet talstærkt op på landejendommen i Arninge og anholdt en 44-årig mand med bopæl på adressen. Han er sigtet for manddrab og usømmelig omgang med lig.

Den 44-årige er ekskæreste og tidligere samlevende med Mette Bønnelykke Herholdt og har angiveligt flyttet liget af hende med sig to gange inden for de seneste to år, når han har skiftet bopæl.

Manden blev onsdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbig uger.
Han erkender at have flyttet liget med men nægter manddrab idet han hævder, at Mette Bønnelykke Herholdt døde af naturlige årsager.

Obduktionsrapporten ventes ikke færdig før om nogle dage.

- Det er klart, at når et lig har ligget så længe, så er det ikke lige umiddelbart let at få afsluttet undersøgelserne. Så der vil gå et stykke tid endnu, siger Søren Ravn-Nielsen.