Heidi
Det var her i køkkenet i villaen i Virum, at Heidi natten til fredag kæmpede for sit liv. Foto: Claus Bech/privat
Drab i Virum
Politiet har har til morgen genoptaget de tekniske undersøgelser i og omkring huset, hvor den 41-årige Heidi Abildskov blev knivdræbt natten til fredag. Foto: Claus Bech
Politiet har har til morgen genoptaget de tekniske undersøgelser i og omkring huset, hvor den 41-årige Heidi Abildskov blev knivdræbt natten til fredag.

Politiet leder med hunde i adskillige haver og hække tæt på villaen på Frederiksdalsvej 174, hvor Heidi Abildskov boede med sin mand.

Manden var på forretningsrejse i udlandet og er nu på vej hjem til Danmark.

Se billederne: Politiet jagter Heidis morder
Knivdrab
Læs også:
Se billederne: Politiet jagter Heidis morder

Knivdrab


Den 41-årige kvinde var skolelærer og har et barn fra et tidligere forhold. Hendes mand har også børn med en anden kvinde, men det er kun Heidi Abildskovs 16-årige datter, der bor hos parret. Hun går dog for tiden på efterskole.

Ifølge efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi Henning Svendsen er de nærmeste familiemedlemmer blevet afhørt her i blandt Heidi Abildskovs eks-mand og eks-konen til hendes nuværende mand.

Politiet afventer stadig resultaterne af de tekniske undersøgelser, og ved derfor endnu ikke præcis, hvad der er sket.
Men man formoder, at drabet er sket omkring midnat eller måske i løbet af natten. Heidi Abildskov blev fundet næste morgen lidt før kl 10 uden for på terassen kun iført nattøj.

- Vi har endnu ikke en teori om et motiv, siger Henning Svendsen til bt.dk.

 
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook