Krimi

Kaos i Bandidos: Jyske medlemmer raser over Sandberg-beslutning

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Flere Bandidos-rockere vest for Storebælt anede intet om Sandbergs medlemsskab af Bandidos. Foto: Bjarke Bo Olsen

Adskillige medlemmer af Bandidos i Jylland anede intet om Brian Sandbergs medlemsskab af klubben.

Der er kaostilstande i Bandidos, efter det tirsdag aften kom frem, at den tidligere HA-rocker Brian Sandberg er blevet prøvemedlem af den rivaliserende gruppe Bandidos.

bt.dk har talt med flere kilder, der samstemmende oplyser, at adskillige medlemmer af Bandidos i Jylland er rasende over, at Bandidos på nationalt plan har taget Sandberg ind i folden.

Bandidos i Jylland anede intet om planerne om at optage Brian Sandberg, og forhandlingerne med den tidligere HA-rocker er udelukkende blevet ført af medlemmer af Bandidos på Sjælland.

Her har det været drøftet på flere møder med repræsentanter fra toppen af Bandidos.

Derudover er flere medlemmer af Bandidos i Jylland bekymret over optagelsen af Brian Sandberg, fordi han er ilde set på bl.a. Blågårds Plads på Nørrebro. Banden på Nørrebro har gennem længere tid haft et partnerskab med Bandidos i Aalborg, og bekymringen er nu, hvordan banden på Blågårds Plads tager i mod Sandbergs optagelse i Bandidos.

Afstemning

Relaterede

Det læser andre