Jonas Thomsen Sekyere.
Jonas Thomsen Sekyere. Foto: Foto fra Facebook

Jonas Thomsen Sekyere, der tidligt lørdag morgen mistede livet i Københavns Kødby, begraves onsdag den 28. november.

LÆS OGSÅ

Jonas 2

Begravelsen kommer til at finde sted i Vor Frue Kirks, Københavns Domkirke onsdag den 28. november kl. 12. Det skriver Jonas' biologiske mor på mindesiden for Jonas torsdag formiddag:

- VORES ALLES ELSKEDE JONAS THOMSEN SEKYERES BEGRAVELSE VIL FINDE STED I VOR FRUE KIRKE, KØBENHAVNS DOMKIRKE, ONSDAG DEN 28.11.2012 KL. 12.00.

- EFTER HØJTIDELIGHEDEN KØRES JONAS TIL ASSISTENS KIRKEGÅRD. ALLE SOM ØNSKER DET ER VELKOMNE TIL AT FØLGE EFTER RUSTVOGNEN TIL FODS. KÆRLIGST, JONAS' FAMILIE.

LÆS OGSÅ

Jonas

                  

Sorg

Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere skal altså, som familien ønskede det, begraves blandt nogle af de største danskere i historien.

Politiet er stadig ved at gennemgå videoovervågningen fra Bakken, der holdes op mod de mange henvendelser fra folk, der var på Bakken natten til lørdag.

- Vi holder overvågningen op mod de henvendelser, vi har fået. Helt konkret betyder det, at vi forsøger at få sat navn på alle dem, der optræder på overvågningsbåndene. Det er et stort puslespil, og det er et kæmpe arbejde at få det til at gå op, siger vicepolitiinspektør Jens Møller til bt.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.