Krimi

Jonas begraves i næste uge

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Jonas Thomsen Sekyere. Foto: Foto fra Facebook

Jonas Thomsen Sekyere, der tidligt lørdag morgen mistede livet i Københavns Kødby, begraves onsdag den 28. november.

LÆS OGSÅ

Læs også: Planlægger smuk afsked: Jonas skal begraves blandt de største

Begravelsen kommer til at finde sted i Vor Frue Kirks, Københavns Domkirke onsdag den 28. november kl. 12. Det skriver Jonas' biologiske mor på mindesiden for Jonas torsdag formiddag:

- VORES ALLES ELSKEDE JONAS THOMSEN SEKYERES BEGRAVELSE VIL FINDE STED I VOR FRUE KIRKE, KØBENHAVNS DOMKIRKE, ONSDAG DEN 28.11.2012 KL. 12.00.

- EFTER HØJTIDELIGHEDEN KØRES JONAS TIL ASSISTENS KIRKEGÅRD. ALLE SOM ØNSKER DET ER VELKOMNE TIL AT FØLGE EFTER RUSTVOGNEN TIL FODS. KÆRLIGST, JONAS' FAMILIE.

LÆS OGSÅ

Læs også: Skriver hyldestsang til Jonas

                  

Læs også: Hundreder mindes dræbte 21-årige Jonas: Gråd, hvisken og lys mod vold

Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere skal altså, som familien ønskede det, begraves blandt nogle af de største danskere i historien.

Politiet er stadig ved at gennemgå videoovervågningen fra Bakken, der holdes op mod de mange henvendelser fra folk, der var på Bakken natten til lørdag.

- Vi holder overvågningen op mod de henvendelser, vi har fået. Helt konkret betyder det, at vi forsøger at få sat navn på alle dem, der optræder på overvågningsbåndene. Det er et stort puslespil, og det er et kæmpe arbejde at få det til at gå op, siger vicepolitiinspektør Jens Møller til bt.dk.

Relaterede

Det læser andre