Hvordan reagerer man, hvis man uden for et pengeinstitut opdager en mand med pistol, der er ved at iføre sig en elefanthue?

En mandlig jogger handlede resolut, da han mandag ved middagstid opdagede sådan en mand i færd med de sidste forberedelser uden for Svendborg Sparekasses afdeling i Skårup nær Svendborg.

Ifølge Fyns Politi løb joggere hen til manden og spændte ben for ham, så vedkommende tabte sin pistol. En medgerningsmand sparkede efterfølgende joggeren ned.

De to gerningsmænd tog flugten i en bordeauxfarvet Golf 3. Den ene gerningsmand beskrives som 20-25 årig og 180 centimeter høj. Han var iført grå joggingbukser.

Den anden beskrives som en mand på 20-25 år, 180-85 centimeter høj, kraftigt bygget (bodybuildertype) og havde en lyshåret undercut-frisure. Han var i en lys, strikket hættetrøje og cowboybukser.

Gerningsmændene efterlod pistolen, som nu er i politiets varetægt. Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi, oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at joggeren har det fint efter episoden.

BNB

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook