Hjælp politiet: Død mands identitet stadig en gåde

Midt- og Vestjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp med at opklare identiteten på en mand, der onsdag morgen kort før klokken seks blev fundet ved togskinnerne ved en viadukt i Silkeborg.

- Den afdøde bærer ikke nogen personlige papirer, der kunne hjælpe med identificeringen af ham. Og ingen personer, der matcher hans beskrivelse, er meldt savnet, siger vagtchef Lars Even, Midt- og Vestjyllands Politi.

- Vi vil gerne i kontakt med folk, der har set noget onsdag morgen ved Søndre Ringvej, siger vagtchefen og beskriver den afdøde mand som værende mellem 30 og 45 år, almindelig-slank af bygning og med mørkt, kort hår med grå stænk. Da han blev fundet, var han iført en blå fleecetrøje og en grå og hvidstribet trøje. Indenunder havde han en lyseblå T-shirt. Desuden bar han mørkeblå jeans og sorte Nike sko med gul og lyserøde farver på sålerne.

Manden blev fundet med åbent kraniebrud ved skinnerne.

Det var føreren af et tog, der slog alarm til politiet, da toget havde passeret manden. Men togchaufføren hævder, at toget ikke ramte manden, som dermed formodes at være død, inden toget kom.

- Vi ved ikke, hvordan han er omkommet, men han kan være sprunget ned fra broen, eller også kan der være sket en forbrydelse, hvor han er blevet skubbet, siger vagtchef Lars Even.

- Vi hælder nok mest til, at der er tale om et selvmord, men vi kan ikke udelukke en forbrydelse, siger Lars Even og oplyser, at manden vil blive obduceret.

Togtrafikken mellem Silkeborg og Herning var indstillet hele formiddagen på grund af de tekniske undersøgelser. Men over middag blev togdriften genoptaget.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08