Hætteklædte unge amok: 10 biler hærget og brændt af

Fem biler blev brændt af og andre fem biler beskadiget i Ishøj, hvor tre unge mænd iført hættetrøjer nytårsaften og nat hærgede boligområdet Bjerggården og Østergården i Ishøj.  

De tre unge mænd knuste ruder i biler og antændte dem med en blanding af kanonslag eller noget andet fyrværkeri og brandbart væske. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Teorien er at de knuser en rude i en bil og kaster en flaske med noget brandbart væske og et kanonslag ind i bilen, og så har kanonslaget antændt væsken. Også nogle biler ved siden af de brændende biler er blevet beskadiget. I alt er fem biler blevet antændt og lige så mange biler er blevet beskadiget af varmen, fordi de har stået ved siden af de brændende biler, siger vagtchef Torben Wittendorff.

- Det er formentlig en form for meget, meget, grove drengestreger. Bilerne blev antændt mellem kl 22 og 02. Det vi gør er, at vi iværksætter en massiv søgning efter de unge og så stopper det. Men vi skal jo meget gerne finde ud af hvem de er, siger vagtchefen.

Har du oplysninger til politiet om sagen kan politiet kontaktes på 114.

Læs også: