Fundet bevidstløs i cellen: 20-årig indsat i koma efter voldsomt overfald

Fyns Politi har nu flyttet en 20-årig mand fra Ringe Statsfængsel til et andet lukket fængsel, efter han har tilstået et voldsomt overfald på en anden indsat, som fortsat ligger i koma.

Torsdag eftermiddag anholdt Fyns Politi en allerede indsat 20-årig mand i Ringe Statsfængsel. Den unge mand erkendte nemlig at have banket en anden 20-årig indsat mand 16. december, hvor politiet fandt ofret bevidstløs i sin celle.

Fyns Politi oplyser fredag i en pressemeddelelse, at den 20-årige voldsmand tilstod at have udøvet vold mod en af de andre fanger, og derfor var der ikke grund til at fremstille manden i grundlovsforhør.

Han er derimod blevet flyttet til et andet lukket fængsel efter aftale med kriminalforsorgen og anklagemyndigheden.

Det 20-årige offer blev som følge af volden øjeblikkeligt indlagt på Odense Universitetshospital, hvor han har ligget i koma siden overfaldet. Ifølge politiet har den 20-årige mands tilstand været uændret siden indlæggelsen mandag. Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke komme nærmere ind på, hvilken vold den 20-årige mand udsatte sit offer for, eller hvad der lå til grund for det voldelige overfald.