Krimi

Forslået Mascha Vang til afhøring: Jeg har fået det værre

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Mascha Vang skal mandag afhøres af Københavns Politi

En festlig lørdag aften i København sluttede brat for Mascha Vang og Kira Eggers, da de blev slået ned på Casper Christensen kendissted, Sunday Club, i Lille Kongensgade.

Mandag er det en forslået Mascha Vang, der skal til afhøring på Københavns Politistation. Selvom hun er kommet lidt på afstand af oplevelsen, har hun stadig på psykiske og fysiske smerter på sjæl og krop.

- Min kæbe fået det værre. Den gør rigtig ondt, og jeg er virkelig chokeret. Det er meget ubehageligt, skræmmende og ekstremt overvældende, siger hun til bt.dk. 

Læs også: Nicki Bille om overfald på Kira og Mascha: - Jeg gik fordi der var dårlig stemning

Men den klejne model og tv-personlighed vil ikke lade sig kue af den skræmmende oplevelse, hvor hun og veninden Kira Eggers blev slået og skubbet på Casper Christensens natklub, Sunday. 

- Jeg er ikke bange. Det tillader jeg ikke, at der er nogen, der gør mig, siger Mascha Vang.

Læs også: Mascha Vang og Kira Eggers slået ned på Casper Christensens natklub

Den tidligere The Voice-radiovært har valgt at tage væk fra København sammen med datteren, Hollie Nolia. Den lille datter har ikke bemærket noget, selvom hendes mor er stærkt medtaget efter overfaldet. 

- Hun er alt for lille til at forstå det. Heldigvis. Men det er rigtig rart at være sammen med hende, siger hun til bt.dk.

Hos Københavns Politi bekræfter efterforksningsleder Mads Helios, at man i dag vil afhøre Masha Vang og Kira Eggers.

- Når vi har talt med ofrene, så tror jeg, at vi har en god ide om, hvem gerningsmanden er. Og vi skal også have set noget videoovervågning igennem. Så vi regner med at kunne foretage en anholdelse i løbet af et par dage, siger Mads Helios.

Relaterede

Det læser andre